Dit is de skincare-routine van Nicola Peltz Beckham

Ze gebruikt onder andere de producten van haar schoonmoeder Victoria Beckham.

Ze heeft 2,6 miljoen volgers op Instagram, een profiel op IMDB als actrice, schrijfster en regisseur, maar we leerden Nicola Peltz pas beter kennen toen ze met Brooklyn Beckham begon te daten. Inmiddels zijn de twee getrouwd en staan de blondine én haar impeccable huid volop in de spotlight. Het maakte ons nieuwsgierig: hoe verzorgt de actrice haar huid?

Stralende huid

Afgelopen weekend stapten Nicola Peltz (inmiddels Peltz Beckham) en Brooklyn Beckham (nu ook Peltz Beckham) in het huwelijksbootje. En de foto's? Die waren prachtig. Als bruid straalde Nicola natuurlijk van oor tot oor, maar wij wilden ook wel weten welke beautyproducten haar huid een steuntje in de rug gaven. Welke producten ze precies op de grote dag droeg weten we niet, maar vorig jaar deelde de beauty wel met Vogue Usa welke producten haar skincare-routine omvatten.

Skincare-routine

In de ochtend gebruikt Nicola de EyeEco Gentle Formula Tea Tree Eyelid and Facial Cleanser. Deze gebruikt ze graag, omdat ze een gevoelige huid heeft. Daarna brengt ze de 111Skin Celestial Black Diamond Eye Masks aan. "Als je ze in de koelkast doet, voelen ze heel goed. Ik heb het gevoel dat je echt wint in het leven als je een beauty-koelkast hebt. Ik heb er geen, maar mijn moeder heeft er een. Mijn moeder ziet er geweldig uit, ze is zo mooi en haar huid is prachtig. Haar nummer 1 beautyadvies aan mij is: blijf uit de zon."

Vervolgens gebruikt Nicola een product uit de lijn van Victoria Beckham. En ze heeft goede dingen te zeggen over de producten van haar schoonmoeder. "Haar producten zijn fantastisch. Ik heb het gevoel dat haar producten zo goed zijn voor je huid." Nicola gebruikt de Victoria Beckham By Augustinus Bader Cell Rejuvenating Power Serum. "Ze (Victoria, red.) heeft de mooiste huid. Ze eet zo gezond en drinkt veel water. Ik denk dat ze naturally perfect is."

Vervolgens gebruikt Nicola de Augustinus Bader Cream, gevolgd door de Victoria Beckham By Augustinus Bader Cell Rejuvenating Priming Moisturizer. Overigens is zij niet de enige in huize Peltz-Beckham die deze primer gebruikt. "Brooklyn gebruikt dit product ook, met name als we op vakantie zijn."

Daarnaast gebruikt Nicola de Sephora Collection Cleansing & Exfoliating Wipes voor haar lippen, gevolgd door een speciaal masker voor haar lippen: het LaNeige Lip Sleeping Mask. De laatste stap in haar routine, maar zeker geen onbelangrijke, is haar SPF. Ze gebruikt de EltaMD UV Daily Moisturizer with SPF Tinted Face Sunscreen. "Ik vind deze fijn, omdat het een kleurtje heeft. Deze zonnebrand is de enige die ik kan gebruiken, van anderen krijg ik puistjes."

Bron: Vogue USA | Beeld: BrunoPress