Dit is de zonnebril die Meghan Markle tijdens de Invictus Games droeg

En de specs zijn nog op voorraad!

Met genoeg outfits in haar koffer reisde Meghan Markle samen met haar echtgenoot prins Harry af naar Den Haag voor de Invictus Games. Daar zagen we haar onder andere in een prachtig witte powersuit, maar ook haar outfit op de eerste volle competitiedag viel op. Met name de zonnebril die ze toen droeg.

De Invictus Games

Tijdens de eerste officiële dag van de Invictus Games woonden Meghan Markle en prins Harry de Jaguar Land Rover Challenge bij. Tijdens deze rij-uitdaging worden de deelnemers van de Invictus Games getest op hun vaardigheid, precisie, navigatievermogen, observatie en teamwerk. Harry nam zelf ook deel, maar hij en Meghan mochten ook plaatsnemen naast een bestuurder. Een erg jonge bestuurder, welteverstaan.

Prins Harry en hertogin Meghan Markle die plaatsnemen in een mini Land Rover naast een mini bestuurder? Natuurlijk, adorable. Maar onze interesse ging met name uit naar Meghans attire. Haar shades in het bijzonder.

Zonnebril

De zonnebril die Meghan draagt, is van het merk Linda Farrow. Het gaat om de Newman Aviator Sunglasses in geel goud, en de zonnebril is momenteel nog op vooraard! Ze gaan voor €790 euro over de (digitale) toonbank en dit model is ook verkrijgbaar in een aantal andere kleuren, zoals zwart, nickel en witgoud.

Het is overigens niet de eerste keer dat Meg de specs van Linda Farrow draagt. Als gast tijdens een bruiloft droeg Meghan al eens de Linda Farrow oval sunglasses gemaakt van 18-22-karaats verguld Japans titanium.

Outfit

De rest van Meghans outfit was ook om door een ringetje te halen. Tijdens haar rit in de mini Land Rover droeg ze weer een jeans – de hertogin werd de afgelopen dagen al vaker in een spijkerbroek gespot. Dit keer ging het om de Moussy Vintage Jeans. Ze combineerde de jeans met een wit t-shirt en een zwart tweed Celine-jasje en de Celine Triomphe tas. Als finishing touch droeg ze oorbellen uit de sieradenlijn van Serena Williams.

Bron: Page Six, Linda Farrow | Beeld: BrunoPress