Motivation Monday: win 2x de Aeternum Infinite Youth Treatment van Pier Augé t.w.v. €210

Een heerlijke crème die lijntjes zichtbaar kan verminderen.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een fijne winactie. Deze week eentje waar je huid blij van wordt: je maakt namelijk kans op een Aeternum Infinite Youth Treatment van Pier Augé t.w.v. €210.

Over Pier Augé

Pier Augé werd in 1961 opgericht door Pierre-Jules Augé: een apotheker die goede producten wilde maken voor de huid. Sinds vorig jaar staan Diane Dupont de Comte en haar man Charles Dupont aan het roer van het huidverzorgingsmerk. Hun doel? Het merk relevanter dan ooit maken, door hoogwaardige huidproducten te blijven maken. De nieuwste aanwinst in het assortiment: de Aeternum Infinite Youth Treatment.

Aeternum is een huidformule met meerdere werkzame stoffen uit onder andere Bretons zeewier en rode reishi. Eerstgenoemde zorgt ervoor dat rimpels worden opgevuld en dat de huidstructuur fijner wordt. De stoffen in de rode reishi, ook wel de paddenstoel van de onsterfelijkheid genoemd, beschermen de huid tegen een onnatuurlijke veroudering. Oftewel: door Aeternum ziet de huid er jonger en strakker uit. Rimpels en fijne lijntjes zijn minder aanwezig en de huid krijgt een frisse glow. Ideaal voor de (wat) rijpere huid.

Winnen

Ben je benieuwd naar het Pier Augé-product? Goed nieuws. Wij mogen namelijk 2x de Aeternum Infinite Youth Treatment t.w.v. €210 weggeven. Vul om kans te maken hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-and-win title="Motivation Monday: win 2x de Aeternum Infinite Youth Treatment" description="Doe mee en win. " ended_at="01-41-2022" brand="Marie Claire" questions="%5B%22%22%5D" ]

Deze actie loopt van 25 april tot en met 1 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Pier Augé zullen delen als je wint.