Zien: eerste trailer van Olivia Wilde's sexy sci-fi thriller met Florence Pugh en Harry Styles

Don't Worry Darling zal in september op het witte doek verschijnen.

Al enige tijd wisten we van Olivia Wilde's Don't Worry Darling af. Vorige week werden we al getrakteerd op beelden van de film, maar nu is er ook een officiële trailer. Wees gewaarschuwd, want erg safe for work is-ie niet.

Het verhaal

Het duurt nog vier maanden totdat we Don't Worry Darling op het witte doek kunnen bewonderen, maar New Line Cinema en Warner Bros deelden wel eindelijk de eerste officiële trailer van de film. En fans van Harry Styles zullen niet teleurgesteld zijn. Het personage van de zanger annex acteur wordt erg intiem gespot met die van Florence Pugh in de eerste beelden van de steamy sci-fi thriller.

In de drie minuten durende trailer krijgen we een inkijk in het leven van Alice (Florence Pugh) en Jack (Harry Styles). Het stel woont in Victory, een experimentele bedrijfsstad waar de mannen die er wonen, werken voor het uiterst geheime Victory Project en hun families. In eerste instantie lijkt het leven in Victory perfect, maar al snel ontdekt Alice dat er gekke dingen gaande zijn en begint ze vragen te stellen.

Naast Florence en Harry zijn ook Chris Pine, Gemma Chan, Douglas Smith en Olivia Wilde herself in de film te zien.

Het acteertalent van Harry

De opnames voor de thriller zaten er in februari 2021 op. Vlak voordat de opnames van Don't Worry Darling tot een einde kwamen, bleken Olivia en Harry een koppel te zijn. Op Instagram bracht Olivia niet veel later een eerbetoon aan de acteer skills van haar vriend. "Erg onbekend feit: de meeste mannelijke acteurs willen geen supporting rol spelen in female-led films. De filmindustrie heeft hen opgevoed met het idee dat hun macht afneemt als ze zo'n rol accepteren. Dat is een van de redenen waarom het zo moeilijk is om de financiering rond te krijgen voor films die gericht zijn op vrouwelijke verhalen", schreef de regisseur. Maar Harry leek zijn hand niet om te draaien voor zo'n rol.

"Enter: Harry Styles, onze Jack. Niet alleen genoot hij van de gelegenheid om Florence Pugh als Alice centraal te stellen, maar hij doordrenkte elke scène met een genuanceerd gevoel voor menselijkheid. Hij hoefde zich niet bij ons circus aan te sluiten, maar hij sprong met nederigheid en gratie aan boord en blies ons elke dag omver met zijn talent, warmte en vermogen om achteruit te rijden."

Bron: Instagram Olivia Wilde, Variety | Beeld: Don't Worry Darling, YouTube