J Balvin kondigt nieuwe GUESS collectie aan

De collectie weerspiegelt wie Balvin buiten zijn roem is.

De zomer moet nog aanbreken, maar de modewereld is nu al druk in de weer met de fall/wintercollecties. Gelukkig is er nu ook al heel wat moois waar we van kunnen genieten, zoals de GUESS Originals x J Balvin Amor Collectie.

Nieuwe collectie

Voor de nieuwe modecollectie heeft kledingmerk GUESS de handen weer ineengeslagen met artiest en mode-icoon J Balvin. Het resulteerde in de GUESS Originals x J Balvin Amor collectie, die geïnspireerd is op Balvins documentaire The Boy from Medellin.

De collectie bevat iconische illustraties en hoogwaardige stoffen, waardoor het precies in het straatje van GUESS past. Tegelijkertijd weerspiegelt de lijn ook wie Balvin buiten zijn roem is. Zo kreeg de artiest te maken met een depressie. Met de boodschap van 'amor y paz' (Spaans voor vrede en liefde) is de GUESS Originals x J Balvin Amor collectie een opleving van geluk en positiviteit.

Collab

De artiest is erg blij met de samenwerking met GUESS. "We werken nu al een paar jaar samen. De chemie is geweldig. We hebben meer dan een zakelijk partnerschap, het is een vriendschap", vertelt hij daarover. "De nieuwste samenwerking gaat over vrede en liefde, dat is wat we nu nodig hebben."

Nicolai Marciano, Director of Brand Partnerships van GUESS Originals, sluit zich daarbij aan. "Onze samenwerking met Jose (J Balvin) geeft fans een diepere connectie met hetgeen waar hij om geeft en dit gaat gepaard met de heritage van GUESS, waarbij het gevoel van iets vieren belangrijk is. De collectie heeft een universele designtaal die geworteld is in felle kleuren, vrede en liefde - vooral zelfliefde."
De collectie bestaat uit een mix van levendige en pastelkleuren en expressieve afbeeldingen en is vanaf donderdag 12 mei verkrijgbaar in geselecteerde GUESS-winkels en op guessoriginals.eu.
Bron: GUESS | Beeld: GUESS