Marc Cain viert diversiteit met nieuwe kleurrijke limited edition collectie

De naam van de campagne luidt 'We are as colorful as you'.

Als we één ding over alle vrouwen ter wereld kunnen stellen, is het wel dat ze allemaal uniek zijn. Vrouwen zijn divers. Niemand minder dan Marc Cain wil die boodschap onderstrepen met een nieuwe collectie, die 'net zo divers is als de vrouwen die het dragen'.

Nieuwe collectie, nieuwe campagne

Marc Cain omarmt én viert diversiteit met een nieuw limited edition regenboog t-shirt en een kleurrijke collectie. De Marc Cain-campagne gaat op 30 mei van start, de dag waarop Duitsland Diversity Day viert.

Het modemerk heeft prachtige en hoogwaardige fashion hoog in het vaandel, maar dat is niet het enige. Ook tolerantie, acceptatie en solidariteit heeft Marc Cain hoog zitten. Die boodschap wil het label nu breder uitdragen met de campagne We are as colorful as you. 

Marc Cain

Boodschap

Voor de campagne heeft het modemerk gebruik gemaakt van modellen met verschillende leeftijden, verschillende huidskleuren en verschillende karakters. De Marc Cain Fall/Winter collectie bevat meerdere kleuren om diversiteit niet alleen te accepteren, maar om het te omarmen en te vieren. Bovendien stralen de stukken ook nog eens speelsheid en levendigheid uit.

Naast de kleurrijke items lanceert Marc Cain ook het rainbow t-shirt. Met het t-shirt kunnen de dragers ervan laten zien dat ze zijn voor meer openheid en meer tolerantie voor diversiteit in de maatschappij. Een boodschap die wij alleen maar kunnen toejuichen!

De regenboog t-shirt en de nieuwe collectie zijn vanaf midden mei verkrijgbaar in de winkels.

Bron: Marc Cain | Beeld: Marc Cain