Trending: deze zomerse blouses gaan momenteel als warme broodjes over de toonbank

Vorig jaar kwam het merk voor het eerst met het shirt dat toen in no-time was uitverkocht.

It's that time of the year dat we allemaal weer dromen over vakanties naar zonnige bestemmingen, met een azuurblauwe zee en witte zandstranden. Maar zo'n droomvakantie kun je pas echt dopen tot een droomvakantie met de juiste outfits in je koffer. En Instagram is er al over uit welke blouse dit jaar écht niet mag ontbreken in je zomergaderobe.

De Matteau-blouse

Vorig jaar was het niet lang zoeken naar een zomerse trend. De short-sleeved shirts van Matteau scoorden bijzonder goed op Instagram. De witte blouse was voorzien van een botanische print en binnen no time uitverkocht. Liefhebbers die net achter het net visten hoopten op een restock en het label geeft daar nu gehoor aan. Sterker nog, het shirt is dit seizoen verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: wit, bruin en groen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dawn Tan (@dawn.tan)

Styling

De Matthieu-blouse is een enorm veelzijdig item. Je kunt 'm namelijk combineren met ontzettend veel verschillende kledingstukken. Zoals je hebt gezien dragen de meeste influencers de blouse met een zwarte broek. Al varieerden ze daar ook genoeg mee. De een ging voor een zwarte cargo broek en de ander ging voor een high-waisted exemplaar.

Wil je het item liever een nog zomerse uitstraling geven? Dan speel je dat makkelijk voor elkaar door de blouse te combineren met een witte broek. Maak de look af met een bruine riem en je bent klaar om je beach look te rocken. Easy does it!

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram