Hallo, lange wimpers: zo breng je mascara op de juiste manier aan

*wink wink*

Droom jij ook van lange wimpers? Het geheim zit hem niet in hoe je wimpers eruitzien, maar hoe je je mascara aanbrengt. En met name deze handige techniek zorgt voor lange en volle wimpers.

Zick Zack-methode

We leren een hoop dankzij TikTok. Zo zijn we er dankzij een video van @makeupbylxna (Lina) achtergekomen dat we mascara al heel ons leven verkeerd aanbrengen. De meeste mensen strijken mascara omhoog voor lengte en volume, maar volgens de TikTokker is er een veel betere manier. Het gaat om de zogenaamde ‘Zick Zack-methode’.

Hoe ga je te werk? Trek de huid bij de buitenste ooghoek strak. Houd je mascaraborstel verticaal vast en beweeg de borstel heen en weer over je wimpers. Ga daarna nog een keer as usual met het borsteltje over je wimpers. Verwijder de mascararesten die (waarschijnlijk) rondom je oog zijn beland, et voilà! Natuurlijke wimpers met volume én lengte zijn een feit.

 

@suzi_sinaI actually love this hack👀 #mascara #mascarahacks #longeyelashes #makeuphacks #beautytricks♬ Love nwantiti – 𝑳𝒚𝒓𝒊𝒄𝒔🔥

@rachelriglerummmmm OK 🔥 #mascara #makeuphack #viraltrend #eyelashes♬ original sound – toohot4scotty

Enthousiast

Andere TikTokkers hebben de methode ook geprobeerd en zijn net zo enthousiast. Waar Lina slechts één laagje op de Zick Zack-manier aanbrengt en één laagje op de ‘ouderwetse’ manier, brengt @rachelrigler (Rachel) van beide meerdere lagen aan. Probeer dus vooral uit welke manier het beste voor jouw wimpers werkt. Wij gaan deze hack in ieder geval toevoegen aan onze make-up routine!

Bron: NSMBL | Beeld: iStock

Laatste nieuws