Yes: de opnames van het derde seizoen van Emily in Paris zijn gestart

Lily Collins brengt het goede nieuws zelf naar buiten.

Het tweede seizoen van Emily in Paris ligt al een tijdje achter ons, en nu is het wachten op het volgende seizoen. Gelukkig is er goed nieuws uit de stad van de liefde, want de opnames van het derde seizoen zijn gestart.

Opnames gestart

Het is Lily Collins herself die het leuke nieuws op Instagram bekendmaakt. "Reunited in Paris! Laat de opnames van seizoen 3 maar beginnen!", schrijft ze bij een foto van haar en Ashley Park aka Mindy. Exciting! We kunnen niet wachten om te zien hoe het afloopt voor Emily. Maar wat gebeurde er ook alweer in het tweede seizoen? Tijd voor een recap!

Recap

In het tweede seizoen van Emily in Paris maakt Alfie plotseling zijn opwachting als de knappe love interest van Emily (Lily Collins). De twee leren elkaar kennen tijdens hun lessen Frans en er ontstaat al snel iets leuks tussen de twee. Toch kan Emily haar knappe buurman chef-kok Gabriel (Lucas Bravo) niet uit haar hoofd zetten. En dat terwijl haar goede vriendin Camille (Camille Razat) weer samen is met Gabriel.

Daarnaast moet Emily op werkgebied ook een lastige keuze maken, omdat Savoir heeft besloten niet langer samen te werken met haar baas. Kiest Emily voor haar nieuwe collega's, of blijft ze bij haar oude werkgever? Genoeg drama dus om op voort te borduren in seizoen drie.

Belangrijke beslissing

"Emily moet in het derde seizoen een belangrijke beslissing nemen", zo liet showrunner Darren Star eerder al weten. "Ze kan op het einde van seizoen 2 verschillende deuren openen, en het is aan ons om te beslissen welke deuren ze kiest en waarom. Daar gaat seizoen 3 over gaan. Wanneer je in het buitenland woont, is een van de belangrijkste vragen: 'Waar ligt je hart? De plek waar je vandaan kwam, of de plek waar je nu bent?' Daar gaat Emily nog mee worstelen." Spannend!

Seizoen vier

De opnames zijn nog maar net begonnen, dus het duurt nog wel even voor we het nieuwe seizoen daadwerkelijk kunnen bekijken. Maar maak je geen zorgen, want het derde seizoen van Emily in Paris is gelukkig niet het laatste seizoen van de populaire Netflix-serie. Er komt namelijk ook een vierde seizoen. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Bron: HLN, Grazia | Beeld: Netflix, Instagram