Meghan Markle en prins Harry delen prachtige foto van dochter Lili

En dat is best bijzonder, want van baby Lili hadden we tot nu toe alleen een kiekje en profil gezien.

Wie jarig is trakteert. Prins Harry en Meghan Markle verrasten fans ter ere van hun dochters verjaardag met een nieuwe foto van Lili. En die prachtige rode lokken? Die heeft ze overduidelijk van haar vader.

Happy birthday, Lili!

Afgelopen zaterdag, op 4 juni, vierde Lilibet Diana Mountbatten-Windsor haar eerste verjaardag. De Sussexjes waren in Engeland vanwege het platina jubileum van Queen Elizabeth en organiseerden een feestje in de tuin van Frogmore Cottage, nog altijd hun officiële optrekje in de UK. Fotograaf Misan Harriman, die eerder ook de zwangerschap van Meghan aankondigde op zijn Instagramaccount, was erbij en deelt lieve foto’s van de Jarige Jet.

En dat is best bijzonder, want van baby Lili hadden we tot nu toe alleen een kiekje en profil gezien, waarop ze nog maar een paar maanden oud was en, eerlijk is eerlijk, niet te onderscheiden was van any baby. Nu krijgen we eindelijk te zien dat ze de beroemde rode lokken van haar vader heeft meegekregen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

Twee foto’s

“Het was een groot voorrecht om de eerste verjaardag van Lilibet te vieren met mijn familie en die van haar”, schrijft de fotograaf en vriend van de Sussexjes op Instagram. “Met heel veel plezier en schmink!” Op de tweede foto, waarop Meghan haar dochtertje vasthoudt, zien we inderdaad een paar vrolijk geschminkte gezichten.

Een privéjet vol cadeaus

De Sussexjes vlogen zondag weer terug naar hun Californische villa, hun privévliegtuig volgeladen met de cadeautjes die hun dochter heeft gekregen. Zo werden er volgens The Sun een schommel en een houten kinderstoel ingeladen.

Ook met de verjaardagstaart zat het trouwens wel goed. Die werd gebakken door Claire Ptak, de patissier en food stylist die vier jaar geleden ook de bruiloftstaart voor Harry en Meghan maakten. De ex-royals zijn hun favoriete Londense adresjes nog zeker niet vergeten!

Bron: Instagram, Hello! Magazine, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws