Meghan en Harry brachten met zwangerschapsaankondiging een prachtig eerbetoon aan Diana 

De Sussex’jes maakten het nieuws niet zomaar op Valentijnsdag wereldkundig. 

Gisteren kondigden prins Harry en Meghan Markle aan dat ze hun tweede kindje verwachten. Velen vonden het een romantisch gebaar om dit op Valentijnsdag bekend te maken, maar blijkbaar koos het koppel om een andere reden voor 14 februari.

Eerbetoon

De Hertog en Hertogin van Sussex staan erom bekend dat ze Harry’s overleden moeder Diana vaak op een subtiele manier een eerbetoon brengen. Gisteren was daar geen uitzondering op. Precies 37 jaar geleden maakte prinses Diana namelijk óók bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Van prins Harry, zo weten we nu. “Valentine’s Day joy for Charles and Diana”, kopten kranten toen.

Tweede kindje

Een woordvoerder van het koppel bevestigde gisteren het nieuws dat Meghan zwanger is. “We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt”, luidde het statement. “De Hertog en Hertogin van Sussex zijn dolblij dat ze in verwachting zijn van hun tweede kind.”

De aankondiging ging gepaard met een prachtige zwart-witfoto van het stel, gemaakt door vriend en fotograaf Misan Harriman. “Meg, ik was op jullie bruiloft getuige van het begin van dit liefdesverhaal, en mijn vriend, ik voel me vereerd om de groei ervan vast te leggen”, schreef hij op social media.

Bron: Stylist | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws