Designer bag kopen? De tassen van dit merk raken voorlopig niet uit de mode

Als iemand vloeiend less is more spreekt, is het deze modetweeling wel.

Street Style - Paris

Chanel, Dior, Versace, Prada en Givenchy worden vaak in een adem genoemd wanneer we het hebben over de grootste designer labels of all times. Items van deze merken zijn begerenswaardig, maar de tassen van het volgende merk doen niet onder aan die grote namen. Sterker nog, The Row lijkt even groot te worden als eerdergenoemde modehuizen.

Label van Mary-Kate en Ashley

Acteren hebben de twee al lange tijd achter zich gelaten, maar aan stilzitten doen Mary-Kate en Ashley Olsen niet. De modezussen riepen in 2006 het high fashion label The Row in het leven en het merk is sindsdien alleen maar groter en groter geworden. Aanvankelijk werd gedacht dat de items van het merk goed verkochten door de populariteit van de zussen, maar het label is nog altijd een serieuze speler en de tassen zijn begerenswaardiger dan ooit.

The Row focust op "uitzonderlijke stoffen, onberispelijke details en nauwkeurig maatwerk". Bovendien richten de zussen zich met het merk op "simplistische vormen die spreken tot discretie en gebaseerd zijn op compromisloze kwaliteit". Maar verwar simplistisch niet met saai. Als iemand vloeiend less is more spreekt, is het de tweeling Mary Kate en Ashley Olsen het wel.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door The Row (@therow)

Seizoenen veranderen, The Rows gevoel voor stijl niet

De handtassen van The Row kunnen per seizoen veranderen, maar ook tassen uit eerdere seizoenen zijn bij lange na niet gedateerd. De kracht zit 'm in de simplistische stijl waar het merk om bekend staat en waar het al jaren om wordt geprezen.

Wij zijn overigens niet de enigen die inzien hoe sophisticated de tassen en kleding van het item is. Zoë Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley, Gigi Hadid, Kendall Jenner en Meghan Markle werden allen gespot in items van het merk.

Bron: The Row, Vogue, Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram