'Netflix wil documentaire reeks prins Harry en Meghan Markle uitbrengen na The Crown'

Bijna!

National Serviceat St Paul's Cathedral on day two Platinum Jubilee

Het was eventjes stil rondom de Netflix-plannen van prins Harry en Meghan Markle, maar er lijkt weer schot in de zaak te zitten. De streamingsdienst zou namelijk dit jaar nog de docureeks van de Sussexjes uit willen brengen.

The Crown

In november verschijnt het vijfde seizoen van The Crown op de streamingdienst. Hierin volgen we weer een nieuw tijdperk voor de royal family, namelijk de jaren 90. Helaas betekent dit dat we (nog) niets gaan zien van Harry en Meghan, maar niet getreurd. Er zit namelijk nog meer in de pijplijn.

Harry en Meghans docureeks

Netflix wil namelijk niet lang na de verschijning van The Crown de eerste docureeks van prins Harry en Meghan Markle uitbrengen, vertellen insiders aan Page Six. Zo kunnen kijkers die de royal smaak te pakken hebben, meteen door naar de documentaire van de Sussexes.

Harry en Meghan sloten in 2021 een overeenkomst met Netflix voor het maken van de docureeks. Sindsdien worden ze op de voet gevolgd door een filmploeg en krijgen we een exclusief kijkje in hun Californische leven. Helaas moeten we niet rekenen op beeldmateriaal met andere royals, want daar leek de crew niet welkom te zijn. Zo mochten ze niet filmen tijdens het bezoek aan de Queen tijdens de jubileumviering.

Bron: HLN, Beau Monde | Beeld: BrunoPress