Deze minimalistische nageltrends zien we steeds vaker voorbijkomen

Bold, bolder, boldest lijkt nu toch verleden tijd.

Manicure.

Of de trend nu aan jou besteed was of niet: je hebt vast veel drukke nagelprints voorbij zien komen op Instagram, TikTok, Pinterest en op de nagels van bekenden. Maar mid-zomer lijken de drukke prints plaats te maken voor een rustiger en minimalistischer design.

Mini accenten

We hebben veel opvallende nageldesigns gezien. Van een nagel vol smiley's tot schaakbordmotiefjes in alle kleuren van de regenboog. Leuk, absoluut. Maar wie houdt van een wat rustigere nagel, wordt vast blij van mini accenten. Zo doen mini-olijven of mini-boze ogen het momenteel goed als print. O, en niet te vergeten het hartje op de nagel!

French manicure flips

De ene keer is de French manicure populairder dan de andere keer, maar feit is dat deze manicure nooit out of style is geraakt. Wil je toch wat variatie op deze klassieker? Probeer dan eens een French manicure flip!

Shiny lichtroze

Ben je niet zo van de nail art en wil je gewoon graag één kleur op je nagels? Dan kun je altijd nog gaan voor een glimmend kleurtje in een toon. Momenteel is met name een zachtroze kleur in trek.Je nagels in één kleur lakken hoeft niet saai te zijn. Zo ging de manicure van Hailey Bieber onlangs viraal. De bovenstaande look van het model werd al snel Glazed Donut genoemd en ging viraal. De nagelstylist van Hailey, Zola Gannzorigt, deelde vervolgens welke producten ze gebruikte om de look te creëren, namelijk: OPI Stay Strong gel base coat, OPI gelnagellak in de kleur Funny Bunny, OPI chrome effects in de kleur Tin Man Can en OPI Stay Shiny top coat.

Bron: Who What Wear | Beeld: iStock, Instagram