Aanstaande bruiden, opgelet: Claes Iversen opent binnenkort een bridal pop-up store

Claes wil graag nog meer bruiden aan hun droomjurk helpen.

Modeontwerper Claes Iversen kennen we vooral van zijn prachtige jurken. Hij heeft ook een heleboel bruiloftskledingstukken ontworpen. Een groot deel daarvan is binnenkort te bewonderen in Claes' pop-up store in Amsterdam.

Mix and match

Vorig jaar bracht Claes een semi-couture bruidscollectie uit. Die modulaire collectie omvatte onder andere diverse tops, jurken, rokken, broeken en accessoires. Onlangs werd er een tweede drop gelanceerd. Het idee achter de collectie is dat bruiden zelf hun perfecte look kunnen samenstellen en deze gedurende hun speciale dag indien gewenst nog aan kunnen passen. Bij de prijzen van de items is daar rekening mee gehouden, want ze zijn allemaal een stuk voordelig geprijsd dan couture bruidsjurken.

Tijdelijke winkel

Uiteindelijk wilde Claes graag nog meer bruiden helpen met hun droomoutfit voor hun speciale dag. Daarom opent hij binnenkort een pop-up bridal store aan het Rokin in Amsterdam. Toekomstige bruiden kunnen er de volledige collectie bekijken en alles passen wat ze willen. Hieronder zie je een aantal van Claes' ontwerpen:

Geholpen door Claes zelf

De bridal pop-up store bevindt zich aan het Rokin 49 in Amsterdam. Hij is van 30 augustus tot en met 18 september iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00. Via het e-mailadres van de winkel kunnen toekomstige bruiden een pasafspraak maken. De eerste bruiden die een afspraak inplannen, worden door Claes himself geholpen.

Bron en beeld: Spice PR