Last van een glimmende huid? Met deze matterende poeder niet meer

De poeder geeft het effect van een filter in real life.

Reflection in a mirror of a woman applying face powder in bathroom.

We houden van een goede make-up look, maar gedurende de dag kan je huid nogal gaan glimmen - en dan bedoelen we niet op de glowy manier. Zweet, vet en olie banen zich een weg door je foundation en poeder. Zonde! Gelukkig is daar een extreem goede poeder voor, voor een zacht prijsje.

Kwaliteit

We vinden het belangrijk dat make-up van goede kwaliteit is en het gewenste resultaat geeft. Toch hoeft een goed product niet per definitie duur te zijn. Dat bewijst deze TikTokker maar weer eens, die de holy grail onder de gezichtspoeders vond. Deze poeder matteert zelfs de vetste huid. Neem 'm mee in je handtas om gedurende de dag elk glimmend stukje met een swipe weg te filteren.

Matterende poeder

Er gaat nu een video viral op TikTok waarin Alesandro laat zien hoe hij zijn gezicht afpoedert. Aan het begin zien we nog een ontzettend glimmend gezicht, maar zodra het eerste laagje poeder erop zit is daar niks meer van de zien. Uiteraard wil iedereen weten waar deze extreem matterende poeder vandaan komt en dat deelt Alesandro dan ook graag. Het gaat om de Brighten Up Banana Powder van Essence.

@mualesandro This $4 powder looks like a filter in real life😩 #powder #settingpowder #drugstoremakeup #affordablemakeup #bestmakeup ♬ Sweetest Pie - Megan Thee Stallion & Dua Lipa

Onmisbaar

En zoals we van Essence gewend zijn, heeft ook deze veelbelovende poeder een hele fijne prijs. Voor slechts €6,50 voeg je dit item toe aan je make-up stash. Als we deze video mogen geloven is het een onmisbaar item. Naast Alesandro zijn er overigens nog veel meer TikTokkers die het product hebben getest en ze zijn het er unaniem over eens: het werkt. Dat wordt rennen naar de drogist!

Bron: Grazia, TikTok @mualesandro | Beeld: iStock 

Beauty
  • Reflection in a mirror of smiling woman applying face powder in a bathroom.