Kim Kardashian gaat voor nieuwe coupe voor magazinecover

Cheeky!

Laat het maar aan Kim Kardashian over om vriend en vijand te verbazen. Was het in mei nog tijdens het Met Gala met de beruchte jurk van Marilyn Monroe, is de realityster nu voor een covershoot voor Interview Magazine een heuse metamorfose ondergaan – met een subtiele knipoog naar zusje Kendall?

Statement look

Wij zijn jaloers op de donkere, volle wenkbrauwen en de glanzende lokken van Kim Kardashian. Toch wilde het Interview Magazine iets anders van Kim zien voor hun cover. Ze poseert voor de cover namelijk in een cheeky outfit, met geblondeerd haar én geblondeerde wenkbrauwen. Een behoorlijk statement look, als je het ons vraagt. Wij moeten vooral denken aan de look van Kendall Jenner voor het Met Gala, waarvoor ze haar wenkbrauwen ook had geblondeerd.

Het thema van het septembernummer van het tijdschrift is The American Dream. Kim draagt een spijkerbroek, die afgezakt is tot net onder haar billen. Daarbij draagt ze een herenslip met elastische band, zónder achterkant. De look is afgemaakt met een spijkerjasje en natuurlijk haar nieuwe coupe. Kim is trots op het resultaat van de shoot en deelt een aantal kiekjes op Instagram.

Meningen

“Oh mijn god. Ik vond het geweldig”, zegt Kim over de shoot in het interview. “Het voelde goed om samen te werken met Nadia Lee Cohen, de fotograaf van de shoot. Ze is de eerste fotograaf met wie ik echt voluit ben gegaan. Het team had zoiets van: ‘Geen jockstrap (mannenslip, red.).’ En ik had zoiets van: ‘Kom op. Dit is wat ik doe.’ Ik doe het het beste als ik het negeer en doe wat ik wil. Dus ik ben blij dat we het gedaan hebben.”

In de reacties onder het Instagrambericht blijkt duidelijk dat fans even twee keer moesten kijken voordat ze Kim herkenden. “Kim, is that you?”, schrijft iemand. Een andere volger vergelijkt haar zelfs met Lady Gaga. Één ding is zeker: ook deze look weet de celeb weer fenomenaal te rocken.

Bron: Grazia, RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram