Denim op denim is deze herfst opnieuw trending

Een fijne look voor het najaar.

Keer op keer bewijst de modewereld weer dat trends cyclisch zijn. Deze zomer droegen we weer haltertops uit de seventies en momenteel is de bomber jacket weer in de mode. We vinden het daarom geen verrassing dat de denim op denimtrend ook weer hot and happening is. Wij delen hoe je de styling ervan kunt aanpakken!

Oversized

Met name een denim top hoeft zeker niet als gegoten te zitten. Maak je denim look wat minder stijf door oversized items te dragen. The bigger, the better!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Marianne (@smythsisters)

Met opvallende boots

Draag je denimlook met een paar laarzen en don't shy away from een opvallend paar, want echt, die mogen gezien worden als je gaat voor de Canadian Tuxedo. Het voorziet de vaak eentonige tinten van denim van wat joie de vivre.

Speel met kleur

Je hoeft zeker niet voor een monochroom outfit te gaan wanneer je verscheidene spijkerstof items met elkaar combineert. Juist door te spelen met verscheidene tinten, voorzie jij je look van een speelse uitstraling.

Accessoire

Last but not least: maak gebruik van accessoire als je gaat voor de all-denim look. Kies neutrale kleuren en niet te opvallende items om te voorkomen dat je de aandacht wegtrekt van je denim look. After all, er zit waarschijnlijk enige tijd in het vinden van de juiste denim stukken die samengaan.

En zo zijn er nog veel meer andere manieren waarop je de trend kunt dragen. Wil je de look nog wat gedurfder maken? Style 'm dan met een denimtas (ook die zijn weer in de mode). Houd je het liever wat bescheidener? Dan kun je een spijkerbroek combineren met een denim blouse en hier overheen een blazer dragen. Opties te over!

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram