Waarom de coltrui met print dit seizoen een must is

Wij willen ze allemaal!

Wind, regen en af en toe schijnt de zon. Hoe graag we ons ook willen verstoppen in onze dikke winterjas, soms is het daar net iets te warm voor. Daarom vallen we terug op layers, en de coltrui met print is dit seizoen zeker onmisbaar.

Coltrui met print

Onder een t-shirt, blouse, midi-jurk, jumpsuit of basic onder een blazer: de coltrui met print heeft al meerdere keren laten zien waarom ze de hoofdrol speelt in menig outfit. Het geeft je outfit net wat extra spice, zonder dat je te warme kleding aan hebt. En dat weten de fashionable Scandi's ook, want tijdens Copenhagen Fashion Week was de coltrui met print ook veel aanwezig, zoals bij Emma Fridsell.

Met prints kun je uiteraard alle kanten op, maar dit najaar zijn het vooral de funky patronen die we in de winkels vinden. Denk aan kleurrijke swirls, sterren of strepen in groovy 70s kleuren. Wie zegt dat het najaar uitsluitend voor donkere kleuren is? Not us!

Inspiratie

Voor een dosis inspiratie hoefden we maar kort te kijken op social media, want de stijlvolle ladies hebben al een exemplaar in hun kast hangen – en jij na het zien van deze looks ook!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Faye Ellaby (@fellaby)

What a mesh!

Soms laat de herfstzon zich iets vaker zien dan verwacht en dan is een coltrui misschien ook te warm. Gelukkig vind je ook een hoop doorschijnende varianten waarmee je alsnog iedere outfit opfleurt. Leuk met een mooie bralette met kant eronder!

Beeld: BrunoPress, Instagram