Nicole Kidman en Luke Evans blazen fans omver met zangkunsten

Een prachtig duet!

Nicole Kidman is onmiskenbaar een vrouw met vele talenten. Verscheidene Emmy’s, een Oscar, Oscarnominaties, ze heeft het allemaal. Binnenkort ook nog een Grammy? De actrice beschikt namelijk ook over jaw-dropping vocals. Zo nam ze onlangs een duet op met niemand minder dan acteur Luke Evans en wat klinkt dat goed!

Het duet

Het muziekduo waarvan je niet wist dat je ze nodig had: Nicole Kidman en Luke Evans. Op Instagram delen de twee acteurs nu een video waarin ze samen een cover van het nummer Say Something opnemen. Hoewel we niet voor Christina Aguilera en A Great Big World kunnen spreken, durven we best te stellen dat ook de originele makers van nummer onder de indruk zullen zijn.

Say Something is een duet dat binnenkort op het nieuwe album van Luke verschijnt, zo deelt de zanger op Instagram. “Het nummer is zo ontroerend en zo mooi om te zingen. Het was fantastisch om eindelijk de stemmen van mij en Nicole samen te horen, samen op deze emotionele track”, vervolgt hij. “Bedankt Nicole, dat je ‘ja’ zei tegen dit voorstel.” Ook de Australische actrice deelt de video op haar social media: “Bedankt lieve Luke dat je me hiervoor vroeg.”

Het idee

Het lijkt nu bijna alsof een samenwerking tussen de twee zomaar uit de lucht komt vallen, maar er ging natuurlijk wel het een en ander vooraf. Zoals fans van Nine Perfect Strangers wel weten, raakten Nicole en Evan bevriend op de set van de serie, en hun vriendschap werd buiten de set voortgezet. Zo spraken ze bij elkaar thuis af en tijdens een avond bij Nicole en haar man Keith Urban thuis zongen ze het nummer tijdens het eten.

In een statement deelt Evan dat hij Say Something al enige tijd in zijn hoofd had en dat hij wist dat het perfect bij het duo zou passen. “Het bracht onze stemmen zo mooi samen”, vertelde hij daarover. Ook zanger en echtgenoot Keith – die veertien keer werd genomineerd voor een Grammy en daar vier van won – deelde die mening. “Ik stuurde hem het nummer”, vertelt Evan, “en Keith zei meteen: ‘Briljant, ik had zelf geen beter nummer kunnen uitzoeken’.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicole Kidman (@nicolekidman)

Reacties

Honestly, wij zijn onder de indruk van de zangkunsten van de twee. En onder ons nog vele anderen. “Dit is zo prachtig, Nic!”, schrijft actrice Naomi Watts onder de Instagrampost. “Zo mooi”, vindt ook actrice Rita Wilson en actrice Ariana DeBose sluit zich daarbij aan: “Je zingt prachtig.” Ook fans laten vele lovende reacties achter onder het bericht. Velen zijn het erover eens dat Nicole vaker zou moeten zingen.

Hoewel Luke en Nicole beiden vooral bekend staan om hun werk als acteur, zingen ze beiden met regelmaat. Luke deelde zijn zangkunsten uiteraard in Beauty and the Beast en hij bracht in 2019 het album At Last uit. Zijn nieuwe album, inclusief de cover met Nicole, verschijnt op 4 november.

Nicole hoorden we ook al eerder zingen: in de films Moulin Rouge, The Prom en Nine. Ook sloeg ze de handen eens ineen met Robbie Williams voor een cover Sometin’ Stupid van Nancy en Frank Sinatra.

Bron: Rolling Stone, Instagram Luke Evans, Instagram Nicole Kidman | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws