Kijktip: de trailer van Firefly Lane seizoen twee

De trailer belooft al veel goeds!

Begin vorig jaar kwam het eerste seizoen van Firefly Lane uit. Het was een groot succes en dus kondigde Netflix al gauw een vervolg aan. Nu is het zover: de trailer van seizoen twee is verschenen.

Innige vriendschap

Firefly Lane is gebaseerd op de gelijknamige roman van Kristin Hannah. In het eerste seizoen volgden we de levens van Tully Hart (gespeeld door Katherine Heigl) en Kate Mularkey (gespeeld door Sarah Chalke). We zagen hoe ze met elkaar bevriend raakten toen ze jonger waren en hoe hun vriendschap in de loop der jaren is gegroeid en veranderd.

Nieuwe seizoen

Inmiddels is de trailer voor het tweede seizoen verschenen en die belooft veel goeds. We zien onder andere dat Tully een eigen documentaire gaat maken en dat er toch nog wel iets speelt tussen Kate en haar ex-man.

Netflix schrijft het volgende over dit seizoen: "Wat zou ervoor kunnen hebben gezorgd dat de dertig jaar durende vriendschap van Tully en Kate, onze Firefly Lane Girls Forever, is geëindigd? We komen dit seizoen achter het antwoord." We kunnen er vanaf 2 december van genieten. Wij gaan zeker kijken!

Bron: her.ie | Beeld: Netflix