Topmodel Romee Strijd en vriend Laurens van Leeuwen opnieuw ouders geworden

Afgelopen vrijdag is Romee bevallen van haar tweede dochtertje.

Supermooi nieuws voor Romee Strijd en haar vriend Laurens van Leeuwen: de twee zijn opnieuw ouders geworden. En met het verwelkomen van de kleine, is dochtertje Mint nu een grote zus!

June

Afgelopen vrijdag is Romee bevallen van haar tweede dochtertje, zo laat het topmodel weten. Op Instagram deelt ze de prachtige naam van het meisje: "June van Leeuwen 11-11-'22 🤍". Op de foto is ook haar oudste dochtertje Mint te zien, die in december 2020 is geboren. Grote zus Mint is overduidelijk in de wolken van haar zusje.

Ook partner Laurens deelt vol trots een foto van zijn meiden op Instagram.

Vertrouwen

Bijna twee jaar geleden beviel Romee van haar dochter Mint. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zwanger worden niet van een leien dakje ging. “Ik was echt shocked toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, aangezien ik het echt niet had verwacht, vanwege mijn PCOS”, vertelde het topmodel eerder. “Ik was bang om blij te zijn in het begin. Ik denk dat ik mezelf wilde beschermen, maar elke week kreeg ik er een beetje meer vertrouwen in.”

Wedding bells

Hoewel Romee en Laurens nu ongetwijfeld op een grote roze wolk zitten, hebben ze opnieuw iets groots in het vooruitzicht: hun bruiloft! Begin dit jaar ging Laurens in de sneeuw in Zwitserland op één knie voor zijn grote liefde. “I said yes!” jubelde het model op Instagram. Wij wensen het gezinnetje heel veel geluk!

Bron: Grazia, Instagram @romeestrijd | Beeld: Brunopress