Tips om je vrouw te verrassen met een cadeautje

Een jubileum, een verjaardag, of gewoon omdat haar glimlach het waard is.

Wat de gelegenheid ook is, het is altijd wel een goed idee om de vrouwen die je het dichtst bij het hart staan te vieren met een zorgvuldig uitgekozen geschenkje. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of gewoon om haar op een doordeweekse dinsdag te laten weten dat je haar op prijs stelt, een leuke attentie zal vast en zeker een glimlach op haar gezicht toveren. Ben je het daar in principe wel mee eens maar krijg je nu een plotse aanval van keuzestress? Zie je door het bos van mogelijke cadeautjes de bomen niet meer? Dan kunnen deze tips je misschien alsnog in de juiste richting stuwen.

Knus

Zoek je iets voor een notoire levensgenieter? Dan kan je waarschijnlijk weinig mis doen met een volledige set accessoires voor de wijnliefhebber. Misschien is dat dan zelfs ook meteen het startschot om samen een flesje te kraken. Houdt ze meer van huiselijke gezelligheid? Dan is er echt wel keuze te over aan leuke gadgets om die knusse gezelligheid nog wat te verhogen. Een fleece deken met mouwen, heerlijk zachte sloffen die je in de magnetron kan opwarmen, een elektrische waterkruik... Je vindt tegenwoordig gewoon alle attributen die ze nodig heeft om knus en warm te chillen op de bank, zelfs als het buiten vriest dat het kraakt.

Klassiekers

Voel je je nog steeds overweldigd? Je kunt eigenlijk nooit veel mis doen als je gaat voor iets klassieks, zoals een gouden roos of een ruiker bloemen. Of als je origineel wil zijn, doe maar een ruiker mini-teddyberen als uniek verjaardagscadeau. Vrouw, vriendin of zus zal er vast bereblij mee zijn! Als het een cadeau moet zijn voor jouw geliefde, dan is een attent gebaar – zeker als het iets is dat persoonlijk is en uit het hart komt – altijd wel de winnende formule. Dat kan een boekje zijn met als titel 'What I love about you', gevuld met handgeschreven redenen waarom zij geweldig is. Of dat kan een voorraadje liefdespillen zijn, waar je in elke pil telkens een – eveneens handgeschreven – klein briefje kan verstoppen met een lieve boodschap.

Selfcare

De weelde is bijzonder groot als je online op zoek gaat naar een leuk cadeau voor haar. Wat dacht je van een handige houten massageroller voor voetverzorging wanneer ze daar nood aan heeft? Of een vernuftig apparaat om haar geknelde spieren te masseren? Met de juiste kleine cadeautjes verander je elk huis in een succesvol wellness center. Of met een met zorg uitgekozen gadget help je misschien wel de binnenhuisdecoratie aan te vullen in het reeds aanwezige thema: muzikale bloempotjes voor de zorgzame (en nu ook zingende) plant mom, zwevende boekenrekjes voor het onverzadigbare leesbeest of een retro popcornmachine om de volledig vintage ingerichte keuken te vervolledigen.

Welk cadeau je haar ook geeft, iedereen houdt wel van een kleine – of grote – attentie. En jouw perfecte cadeautje is misschien maar een muisklik verwijderd. Enkel nog inpakken, een grote strik erom, en haar dag kan dadelijk niet meer stuk.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met CoolGift.

Beeld: Pexels, Ron Lach