So fetch! Lacey Chabert zou ‘absoluut’ een Mean Girls-reboot willen doen

The limit does not exist.

On Wednesday we wear pink‘, ‘Your hair looks sexy pushed back‘ en ‘Get in, loser. We’re going shopping‘. Kenners van de betere zeroes tienerfilms herkennen het meteen: het zijn de quotes uit de nog altijd populaire film Mean Girls. En nu hebben we toch best hoopvol nieuws voor de fans. Actrice Lacey Chabert heeft namelijk aangegeven dat ze graag een Mean Girls-reboot zou willen doen.

Lindsay en Lacey zijn voor

Het is dan niet October 3rd – fans weten wat we bedoelen –, maar ook op andere dagen zijn we niet vies van een Mean Girls-nieuwtje. Actrice Lacey Chabert, die in de iconische com-rom Gretchen Wieners speelt, was onlangs te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en deed een interessante uitspraak.

Vlak voordat Gretchen te gast was bij de show van host Jimmy Fallon, nam Mean Girls-hoofdrolspeelster Lindsay Lohan ook al plaats tegenover Jimmy. Ze sprak over haar acteercomeback en gaf toen aan dat het idee van een Mean Girls-reboot haar helemaal niet tegenstond. “Maar”, zo zei ze wel, “het ligt in de handen van Tina Fey (de producer van Mean Girls, red.)”

Een logische vraag van host Jimmy Fallon was dus of Lacey een reboot ook ziet zitten. “Oh, absolutely!”, luidde haar enthousiaste antwoord.

Enthousiasme

“Ik denk dat het zo leuk zou zijn om te zien waar deze vrouwen (personages Cady Heron, Regina George, Karen Smith en Gretchen Wieners, red.) nu zijn, en of hun kinderen de nieuwe mean girls zijn. Ik zou het fantastisch vinden om te weten wat ze nu doen”, vervolgde Lacey.

Overigens zou niet alleen Lacey het zien zitten om weer met Lindsay Lohan te werken. Ook Hallmark-ster Jonathan Bennet (die Cady’s love interest speelde in de film), zou graag weer met de actrice willen acteren. “Mijn droom en mijn doel is om een kerstfilm met Lindsay te maken. Ik denk dat dat zo leuk zou zijn!”

Onze oplossing? Een Mean Girls-kerstfilm. Dus Tina Fey, hoog tijd om in je pen te klimmen!

Bron: Marie Claire USA | Beeld: Mean Girls

Laatste nieuws