Rumor has it: 'The Holiday krijgt na 17 jaar een vervolg'

Helaas bleek het slechts om geruchten te gaan.

Bijna iedereen had het gisteren niet meer toen The Sun naar buiten bracht dat er een vervolg op The Holiday zou komen. We waren zelf nog wat sceptisch, want het was enkel een onbekende bron die het nieuws deelde. En helaas, het bleek too good to be true.

De film

Met een sterrencast, de heerlijke verhaallijnen en het prachtige decor bevat The Holiday alle elementen die we graag terugzien in een kerstige romantische comedy. Het is dus niet zo gek dat de liefhebber deze film elk jaar traditiegetrouw opnieuw kijkt.

The Holiday eindigde precies zoals we wilden dat de film zou eindigen. Al zouden we best willen weten hoe het nu – 17 jaar later – gaat met Iris (Kate Winslet), Amanda (Cameron Diaz), Graham (Jude Law) en Miles (Jack Black). En blijkbaar zijn wij niet de enige. Een bron wilde het blijkbaar zo graag, dat die met The Sun deelde dat er daadwerkelijk een vervolg zou komen. Maar helaas bleek dat slechts wishful thinking.

Geen vervolg

Een bron zou aan The Sun hebben verteld dat er een vervolg komt, maar schrijver en regisseur van de eerste film, Nancy Meyers, had zelf niets bevestigd. Op Instagram laat ze nu weten dat er helemaal geen vervolg komt. "Ik krijg ontzettend veel berichten over de sequel", schreef ze. "Sorry, maar dit nieuws klopt niet."

Ook Kate Winslet liet van zich horen toen ze hierover sprak met People Magazine. "Het is het eerste dat ik hierover hoor. Niemand die betrokken was bij de eerste film heeft hier met een woord over gerept. Ik zweer het."

Bron: The Sun, People Magazine | Beeld: The Holiday