Trailer: Emma Roberts en Luke Bracey opnieuw samen te zien in romantische comedy

De onscreen chemistry tussen de twee valt niet te ontkennen

Ze schitterden al samen in de film Holidate en volgend jaar zullen Emma Roberts en Luke Bracey opnieuw te zien zijn als elkaars love interest in de romantische komedie Maybe I Do. De twee versterken daarmee een sterrencast bestaande uit Diane Keaton, Richard Gere, William H. Macy en Susan Sarandon.

Het verhaal

Michelle (Emma Roberts) en Allen (Luke Bracey) zijn al enige tijd samen en voor het koppel is het tijd voor de volgende stap: ze willen trouwen. Voordat ze hun I do's uitwisselen, willen ze dat hun ouders elkaar ook ontmoeten. Tijdens een etentje brengen Michelle en Allen hun ouders (gespeeld door Diane Keaton, Richard Gere, William H. Macy en Susan Sarandon) samen. Maar zij blijken elkaar al te kennen: het zijn namelijk de personen met wie ze een affaire hebben. Zo goed en kwaad als maar kan, proberen de ouders hun rendez-vous te verbergen en dat zorgt voor komische taferelen.

https://www.youtube.com/watch?v=Z11QkNvMZpc

Hereniging

Het is niet de eerste keer dat Emma Roberts en Luke Bracey samen spelen in een romantische film. In 2020 waren de twee al te zien in Holidate. In de film spelen ze twee vreemden die afspreken om het hele jaar elkaar plus-one te spelen, omdat ze het zat zijn om altijd maar single aan het kerstdiner aan te schuiven. De chemie tussen Emma en Luke spatte toen al van het scherm en we verwachten van Maybe I Do niets minder.

Maybe I Do is vanaf 26 januari te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bron: YouTube | Beeld: Holidate