Dít is de betaalbare huidbalsem waar veel celebs fan van zijn

Als het goed genoeg is voor Queen B en Meghan Markle, dan is het ook goed voor ons.

Oh, hoe graag wij een duik willen nemen in de badkamer van menig celeb. Even speuren tussen de potjes en serums die ze dagelijks op hun huid smeren. Bij een hoop celebs bestaat ook nog eens de kans dat je dít betaalbare product tegenkomt!

Celebs zijn fan

Dat klopt, er is één product waar veel beroemdheden geen genoeg van kunnen krijgen. Denk aan een Beyoncé, Charlize Theron, Meghan Markle en Nicole Kidman – wat zeker niet de minste namen zijn.

Hoewel ze toegang hebben tot de meest luxe beauty producten en de beste huidexperts, grijpen ze allemaal naar de Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm. En hier hoef je niet diep voor in de buidel te tasten, want het product is maar 9 dollar (ongeveer 10 euro).

Stralende huid

De goedkope huidbalsem blijft een goed bewaard geheim, maar wij zijn natuurlijk de minste niet. Het product blijkt namelijk wonderen te verrichten door de huid een stralende uitstraling te geven. Daarnaast vormt het een beschermende barrière voor een droge, gebarsten huid en werkt het super hydraterend. Het resultaat: een glowy million dollar face!

En dat het product werkt, laten de celebs ook al zien. Zo gaf Beyonce in een interview met ELLE toe dat ze elke avond haar gezicht insmeert met Aquaphor. En deze huidbalsem zorgde ervoor dat Meghan Markle een prachtige glow had op haar trouwdag.

Daniel Martin, de visagist van Meghan, heeft daarbij ook nog een handige tip: “Voordat je highlighter op doet, kun je het beste eerst highlighten met Aquaphor. Dit geeft je dezelfde textuur, vooral in een foto op de hoge punten van het gezicht.” Wij hebben deze tip alvast genoteerd.

En nu snel naar de drogist, want het product is gewoon in Nederland te koop!

Bron: Who What Wear | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws