Deze modetrend past het best bij jouw sterrenbeeld

Het staat in de sterren geschreven.

Tenniscore, balletcore, cabincore, barbiecore, Y2K, light academia, de modetrends schieten tegenwoordig als paddenstoel uit de grond. En daar kunnen we TikTok voor bedanken. Sinds de komst van dit populaire platform, zijn modetrends sneller geboren en sneller verspreid. En hoe leuk ook, die kun je helaas niet altijd allemaal bijbenen. Daarom delen we welke trend het beste bij jou past op basis van je sterrenbeeld.

Ram: Tenniscore

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

De Ram vindt het niet eng om risico’s te nemen en doet dat dan ook graag. Het is een energiek sterrenbeeld dat altijd klaar is voor een uitdaging. Om die reden past de tenniscore-trend goed bij het sterrenbeeld, deze trend is sportief, fashionable en een tikkeltje gedurfd.

Leeuw: Barbiecore

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caroline Daur (@carodaur)

Sinds actrice Margot Robbie tijdens de opnames voor de Barbie-film werd gespot in een roze outfit, leeft de roze kledingstijl weer helemaal op. Deze zogenoemde Barbiecore-trend past perfect bij Leeuw. Dit sterrenbeeld houdt immers van aandacht en vindt het heerlijk om opvallende kleding te dragen.

Boogschutter: Coconut Girl

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Een van de meest optimistische sterrenbeelden is de Boogschutter. En bij een optimistisch sterrenbeeld hoort een optimistisch trend. Coconut girl is de trend die een aantal jaar geleden opdook en wordt omschreven als ‘de persoon die altijd op een tropische vakantie is’. Denk aan kleding met tropische bloemenpatronen, kleurrijk haakwerk en felle tinten.

Stier: Plazacore

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U T I (@wear.juti.eats)

Plazacore is een combinatie van de preppy aesthetics in Gossip Girl en de old-school glamour uit Breakfast At Tiffany’s. Denk aan geplooide rokken, pofmouwen en alle andere items die prep uitstralen. Past goed bij de Stier. Dit sterrenbeeld houdt van geld en luxe en is een tikkeltje materialistisch ingesteld.

Maagd: That Girl

Wist je al dat That Girl ook een trend is? Deze trend draait vooral om dat doen wat goed voor je is. Gezondheid wordt geprioriteerd. Oftewel: veel sportkleding en andere comfy looks. En deze stijl past goed bij de Maagd. Dit sterrenbeeld heeft wellness namelijk hoog in het vaandel staan.

Steenbok: Cabincore

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Patrick (@sarahkjp)

Als de Steenbok ergens van houdt, is dat wel van knusheid. Het zal dan wellicht geen verrassing zijn dat Cabincore – Lees: veel flannel, veel wol en veel aardse kleuren – perfect past bij de Steenbok.

Tweeling: Mall Girl

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Nog een trend waar je misschien nog niet van gehoord hebt: Mall Girl. Het is een trend die is gebaseerd op de vroege zero’s en ook wel Abercrombie-core wordt genoemd. Oftewel: casual Amerikaanse kleding. En dit past perfect in het straatje van de Tweeling. Dit sterrenbeeld houdt van socializen en dat is nét waar Mall Girl voor staat.

Weegschaal: Balletcore

De Weegschaal houdt van vrouwelijkheid en is erg geïnteresseerd in kunst en cultuur. Een modetrend die dat belichaamt is toch wel balletcore. Denk aan ballerina’s, beenwarmers en tule!

Waterman: Dark Academia

De Waterman houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Een trend die past bij deze karaktereigenschap is Dark Academia. Een stijl die wat preppy en schools overkomt, gecombineerd met een stoer randje.

Kreeft: Coastal Grandmother

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door lex nicoleta (@lex_nicoleta)

Vorig jaar was de Coastal Grandmother erg in trek. De essentie erachter was dat je je kleedde alsof je in een Nancy Meyers-film zat. In deze films droegen hoofdpersonages veel witte button-downs, bucket hats, witte jurken met een luchtig silhouet en linnen broeken. Hoewel het niet helemaal bij deze tijd van het jaar past, past het wél goed bij de Kreeft. Dit sterrenbeeld houdt namelijk van een vrouwelijke en luchtige, maar niet over the top look.

Schorpioen: ’90s Whimsigoth

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cate (@cestc8)

De Whimsigoth kledingstijl was afgelopen herfst al populair, maar deze moody kledingstijl zat helemaal in de lift nadat Netflix de serie Wednesday uitbracht. Whimisoth is een samenstelling van de woorden whimsical (grillig) en gothic. Deze trend past goed bij de Schorpioen. Dit sterrenbeeld houdt er niet van om te veel kleuren te dragen, maar houdt wel van een stijl die een tikkeltje edgy is.

Vissen: Mermaidcore

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alberta Ferretti (@albertaferretti)

Vissen is een waterteken en het is daarom niet zo verrassend dat Mermaidcore perfect bij mensen met dit sterrenbeeld past. Vissen houden er een go-with-the-flow benadering op na en deze stijl belichaamt dat perfect. Het is een trend die veel blauwtinten (van licht nautisch tot diepblauw), veel pailletten en netachtige stoffen omvat.

Bron: The Zoe Report | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws