Marie Claires must-haves

Is het salaris al gestort?

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent een ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

Verzorg je huid met Image Skincare

De skincare-termen en ingrediënten vliegen je tegenwoordig om de oren. Duizelt het je hier soms van, maar wil je wel het beste voor je huid? Image Skincare to the rescue. Het merk komt nu met de Brighten & Protect Kit, een skincare-routine die bestaat uit slechts drie stappen. Je kunt met de Intense Brightening Exfoliating Cleanser je huid double cleansen. Je kunt een doffe huid en hyperpigmentatie tegengaan met het Intense Brightening Serum en ten slotte kun je de PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 30 gebruiken om je huid te hydrateren en te beschermen tegen de zon. De Brighten & Protect Kit is verkrijgbaar voor €55. 

Eet makkelijk én lekker met Every. Foods

Het Duitse Every. Foods is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Het Berlijnse merk biedt kant-en-klaarmaaltijden van restaurantkwaliteit die volledig plantaardig zijn en vrij zijn van additieven en conserveringsmiddelen. Je kunt er onder andere bowls en soepen bestellen. Eentje die je echt wilt proeven is de Romanesco Fresco, een Buddha Bowl met kleurrijke quinoa, knapperige Romanesco, zoete aardappel, wortels en kikkererwten. Verkrijgbaar vanaf €7,99. 

Breid je lente- en zomergarderobe uit met de La Dolce Vita-collectie

We zitten nog volop in de winter, maar wat kijken we toch al reikhalzend uit naar beter weer. Ook HANRO heeft de lente al in z’n bol. Het kledingmerk lanceerde onlangs de lente-/zomercollectie 2023 La dolce Vita, gebaseerd op de Italiaanse levenshouding. Denk aan veel items met frisse blauwtinten, energiek geel, sierprints en strepen. Verkrijgbaar vanaf €50. 

Scoor de nieuwe schoenen van B.L.A.H

Heb je comfortabele sneakers nodig die er ook nog eens heel hip uitzien? Dan ben je bij Amsterdam-based schoenenmerk B.L.A.H aan het juiste adres. De lente-/zomercollectie heeft een ‘bright and muted’ thema. Verwacht dus schoenen in neutrale kleuren met opvallende, shiny, metallic en felle accenten. Verkrijgbaar vanaf €229,95. 

Een schoonheidsslaapje met Pillowgasm

Wil je je huid een oppepper geven terwijl je slaapt? Wishfuls Pillowgasm helpt je er graag een handje mee. Het glow sleeping mask bevat onder andere kersenextract, een antioxidant die voor een mooie gloed zorgt. Ook is het verrijkt met wortelextract om de huid te revitaliseren en hennepzaadolie en adenosine om de huidbarrière te herstellen. Verkrijgbaar voor €39. 

Laatste nieuws