Zo zorgt Victoria Beckham voor een stralende huid

Ze zweert bij dit product.

Victoria Beckham ziet er met haar 48-jarige leeftijd nog altijd uit om door een ringetje te halen. Hoewel de ene skincare-routine niet voor de ander hoeft te werken, zijn we toch wel benieuwd aan welke producten de modekoningin trouw is. Het blijkt een betaalbaar product te zijn dat ook in Nederland te verkrijgen is!

Skincare product

De zangeres en modekoningin deelde een foto vanuit de make-up stoel op haar Instagram-Stories. Op de foto was Victoria te zien in een zwart-witte, satijnen badjas. Haar haren waren naar achter gekamd en de hand van haar visagiste stond ook op de foto, terwijl die blush op Victoria’s wangen aanbracht. Op de achtergrond waren meerdere verzorgingsproducten te zien. En laat Victoria’s favoriet daar nou net tussen staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bioderma SA (@biodermasouthafrica)

Cleanser

Heb je altijd al gedroomd van een huid zoals die van Victoria? Dan is het product dat je moet hebben de Bioderma Sensibio H2O Micellar Cleanser. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kun je er je huid mee reinigen voordat je make-up aanbrengt, zodat je een gladde en schone basis hebt. Daarnaast kun je het gebruiken om je make-up mee te verwijderen en je huid diep te reinigen. Zelfs hardnekkige, dikke lagen make-up zou je er moeiteloos mee kunnen verwijderen zonder dat je huid uitdroogt. Het product heeft een olievrije formule met komkommerextract, die ervoor zorgt dat de pH-waarde van je huid in balans blijft. Het is geschikt voor alle huidtypen. Klinkt ideaal, als je het ons vraagt.

Goed zoeken

Dat klinkt natuurlijk allemaal geweldig, maar is deze cleanser ook een beetje betaalbaar? Jazeker! Hoeveel je voor een flesje betaalt hangt af van de site waarop je de cleanser koopt, maar de prijzen liggen tussen de 10 en 20 euro. Je kunt onder andere terecht bij Bol, Amazon, Superwinkel en 24pharma als je het product zelf eens wilt proberen. Wie weet straal je binnen mum van tijd net zoals Victoria!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws