De beste streetstyle-looks van Copenhagen Fashion Week AW 2023

Voor iedereen met FOMO: deze looks wil je niet missen!

Kleurrijke outfits, warme stylish jassen en schoenen waar je U tegen zegt: Copenhagen Fashion Week is deze week van start gegaan en de stad straalt weer mode uit. Daarom zetten we de beste streetstyle-looks so far op een rijtje!

Copenhagen Fashion Week

Tijdens Paris Fashion Week zagen we veel klassieke en oversized silhouetten, maar de bezoekers van Copenhagen Fashion week gooien het over een andere boeg. Zij gaan voor kleurrijk. Think feloranje, neongroen en levendig lila. Het is niet voor niets dat de editie in Kopenhagen een favoriet van velen is, al is het alleen maar omdat social media vol staat met backstage-beelden en indrukwekkende shows.

Uiteraard gaat ons modehart sneller kloppen van shows zoals die van Remain, (di)vision, Lovechild 1979 en Baum und Pferdgarten – en dan staan de meestal indrukwekkende shows van Rotate en Ganni voor vandaag nog op de planning.

Het modemerk (di)vision wist hun publiek overigens goed te verrassen, toen een model tijdens de show ineens ging staan en haar jurk een tafelkleed vol wijnvlekken en etensresten bleek te zijn. Bekijk het indrukwekkende moment hieronder!

Inspiratie met hoofdletter I

De dresscode van de Autumn/Winter editie is duidelijk, als we maar even kort op Instagram scrollen. Zo zien we veel stoere looks met zachte kleuren, kleurcombinaties die elkaar complimenteren en warme outfits die al veel weg hebben van lentewaardige looks. We zetten de beste streetstyle-looks op een rij!

New York Fashion Week

Copenhagen Fashion Week vindt tot en met morgen plaats, en dan trekt de modekaravaan ook weer door naar de volgende stad: New York. Van 9 februari tot 15 februari is het tijd voor de Amerikaanse it-girls om zich van hun beste kant te laten zien tijdens New York Fashion Week. Kortom, een hoop om naar uit te kijken!

Beeld: BrunoPress