Fans And Just Like That... in de war van uitgelekte beelden

Carrie en Aiden lijken weer samen te zijn, maar fans zijn not amused over de nieuwe gewoonte van John Corbetts karakter.

We moeten bekennen dat we wat trust issues hebben wanneer het op John Corbett aankomt. De acteur beweerde twee jaar geleden dat hij in het eerste seizoen van And Just Like That... zou verschijnen, maar zijn karakter Aiden was een no show. In het tweede seizoen lijkt hij daarentegen wel z'n opwachting te maken (dit keer echt), en nog voordat een verschijningsdatum bekend is, zorgen uitgelekte beelden al voor verwarring.

Beelden van de set

Back in the day waren Sex and the City-kijkers óf team Mr. Big óf team Aiden Shaw – iets daar tussenin was er eigenlijk niet. Wij waren in ieder geval nooit fans van The Russian of van de Post-it Breakup Guy, maar dat terzijde.

Met het overlijden van Big en de beloofde terugkeer van Aiden vinden velen het logisch om de conclusie te trekken dat Carrie en Aiden weer samen komen in het tweede seizoen van de Sex and the City-revival. De foto die sinds 13 januari op de Instagram-pagina van Sarah Jessica Parker pronkt lijkt dit in ieder geval te bevestigen. Daarop is te zien hoe de acteurs hand in hand de straten van Manhattan trotseren. Al is dat niet waar fans zo van in de war zijn, dat komt door heel andere beelden.

Wait, what?

Aiden was geen player. Aiden was trouw en hij had totaal geen bindingsangst. O, en Aiden was fel tegen roken. Hij zwoor zelfs dat hij nooit met een roker zou kunnen daten. Dat Carrie graag een Marlboro Light opstak was dan wel een dingetje in hun relatie. Ze zou stoppen, al lukte haar dat destijds niet. Om die reden zijn fans dan ook in de war van beelden die onlangs opdoken van de set. Aiden/John werd er namelijk meerdere keren gespot met sigaret.

Is er een reden om te paniekeren? Dat hangt er natuurlijk vanaf. Rolden de camera's? Acteur John Corbett gaf in een interview met Fox News jaren geleden toe dat hij rookte. Heeft hij deze habit weer opgepakt? Of is zijn karakter op latere leeftijd nog gevallen voor de nicotinestaafjes? Het lijkt op dat laatste.

Instagram-detective anex celebrity spotter @Mickmicknyc deelde onlangs beelden op zijn account waarop te zien is dat de acteur werd gefilmd terwijl hij zich schuldig maakte aan de ongezonde gewoonte. Betekent dit dat Aiden toch niet meer zo anti-roken is als hij ooit was?

Ook doken er nog andere beelden op waarop de acteur werd gespot met een sigaret, waaronder op Marie Claire Australia. Tijdens een etentje met Carrie, Charlotte (Kristin Davis), Miranda (Cynthia Nixon) en Seema (Sarita Choudhury) houdt Aiden wederom een sigaret tussen de vingers.

Instagram-gebruikers zijn not amused en vragen zich (terecht) af waarom Aiden lijkt te roken terwijl hij altijd zo anti-smoking was." Rookt Aiden? Was het niet een big thing toen hij en Carrie nog samen waren?", vraagt een gebruiker zich af. En ook andere Instagram-users vragen zich verwonderd af waarom hij aan het roken is.

Waarom Aiden rookt weten we niet en we zullen ook nog even moeten wachten op opheldering. Een datum voor de release is er namelijk nog niet, maar naar verwachting zal het tweede seizoen nog wel dit jaar uitkomen. We shall see! 

Bron: Marie Claire Australia, IMDB, Daily Mail | Beeld: Still Marie Claire Australia, Sex and the City