SATC-acteur John Corbett krijgt rol in tweede seizoen And Just Like That…

Carries ex-verloofde keert terug!

Sex and the City-kijkers waren óf team Mr. Big óf Team Aidan Shaw, maar tijdens de show zagen we hoofdpersonage Carrie eindigen met Big. Toch zou het maar zo een andere wending kunnen krijgen. John Corbett pakt namelijk zijn rol als Aiden Shaw op in de reboot And Just Like That…

Terugkeer in seizoen 2

Aiden Shaw keert weer terug in het leven van Carrie! No joke – althans, dat hopen we. Volgens de website Deadline zal John Corbett in meerdere afleveringen van het nieuwe seizoen te zien zijn. Reps van HBO Max en John hebben er zelf echter nog niet op gereageerd. Maar ook volgens IMDB zal de acteur in ieder geval in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien zijn.

Hoewel het nieuws natuurlijk hartstikke leuk is voor fans van de show, nemen we het toch maar met een korreltje zout. Zo beweerde John himself eerder al dat hij in het eerste seizoen van de reboot te zien zou zijn. Aan Page Six vertelde hij destijds dat hij deel uit zou maken van de cast en dat-ie ‘very excited’ was. Hij kon toen niet duidelijk zijn over in hoeveel afleveringen hij zou spelen: “Ik denk dat ik te zien zal zijn in een paar”, zei hij daar toen over. Maar wat bleek? Het. was. een. grap.

Niet grappig

Uitvoerend producent Michael Patrick King nam het John niet in dank af (lees: was boos), maar actrice Sarah Jessica Parker nam hem niets kwalijk. Hij zou tegen haar hebben gezegd dat zijn grap te serieus was genomen. In gesprek met Andy Cohen tijdens de Watch What Happens Live With Andy Cohen vertelde Sarah Jessica afgelopen februari dat John zijn excuses aan haar had aangeboden. “Hij nam eigenlijk heel vriendelijk contact met me op, want hij is niets anders dan een gentleman, en hij verontschuldigde zich voor zijn grap.”

Waarom niet in het eerste seizoen?

Schrijver Julie Rottenberg en Michael Patrick King waren behoorlijk beledigd door de grap van John. “John Corbett zou ons persoonlijke verontschuldigingen moeten schrijven”, stelde Rottenberg toen nog in een interview met Deadline. En los daarvan waren ze nooit van plan om Aiden terug in de serie te schrijven voor het eerste seizoen.

“Het blijft een feit dat we nooit iets over Aidan hebben gezegd”, zei King tijdens hetzelfde interview. “We proberen altijd heel terughoudend te zijn en kijken naar de realiteit van wat mensen ervaren. Het had niets te maken met Aidan die wel of niet terugkwam. Het voelde gewoon alsof dit veel was voor Carrie. Dit seizoen was veel.”

Of John Corbett terugkeert is dus nog een béétje de vraag, maar we are all here for it!

Bron: Deadline, Page Six | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws