On repeat: Kate Middleton opnieuw gespot in haar L.K. Bennett coat

En de jas in kwestie heeft de prinses al sinds 2011.

We hebben allemaal wel wat items in onze kast liggen die al jaren oud zijn. Een goede zaak, vinden wij. Ten eerste goed voor het milieu, ten tweede omdat trends na een aantal jaar weer gerecycled worden. Ook Kate Middleton lijkt deze memo gekregen te hebben. De prinses verscheen onlangs in een jas die ze al meer dan een decennium heeft.

Een goed doel

Kate Middleton is een modequeen who knows how to recycle. De prinses is er niet vies van om een outfit of een kledingstuk opnieuw te dragen. Dit keer droeg de prinses een jas waarmee we al lange tijd bekend zijn, namelijk haar L.K. Bennet jas.

Afgelopen vrijdag sloeg de Prinses van Wales de handen ineen met radio host Roman Kemp als onderdeel van haar Shaping Us-campagne. De twee verschenen samen in een video waarin ze het initiatief promoten. “Pratend over de vroege jaren en mentale gezondheid”, zo is te lezen op het Instagram-account van de Prince and Princess of Wales. Kate en Roman gingen in gesprek over hun ervaringen met mentale gezondheid als jonge personen, maar vragen zich ook samen af wat we allemaal kunnen doen om mensen te helpen om een gelukkiger en gezonder leven te leven.

 

De L.K. Bennett jas

First of all is het initiatief waaraan Kate en Roman werken natuurlijk top, maar de prinses verdient ook extra credits voor het opnieuw dragen van haar jas. In de clip die ze samen met de radio host opnam, zien we Kate in haar bruine L.K. Bennett jas. Een jas die velen misschien wel zullen herkennen. Ze heeft het item namelijk al jaren – en dan overdrijven we niet.

Al sinds 2011 is Kate de trotse eigenaar van de jas van het Britse betaalbaar luxemerk. En door de jaren heen heeft ze het item verschillende keren gedragen. Zo werd ze ermee gespot toen ze haar hond Lupo in 2012 uitliet en droeg ze het tijdens haar skivakantie in Zwitserland in 2013. De modesite Kate’s Closet weet bovendien te benoemen dat ze de jas ook nog tijdens andere gelegenheden in 2012 droeg. Die foto’s zie je hier.

Overigens droeg Kate nóg een item die de royalty anex fashion watchers bekend voor kan komen: haar Holland Cooper Fair Isle turtleneck trui. Ook deze droeg ze in het verleden. Al is de laatste appearance van de trui niet zo lang geleden. Zo droeg ze het item vorig jaar in december nog, toen ze een kerstboom aan het decoreren was.

Bron: InStyle | Beeld: BrunoPress, Instagram the Prince and Princess of Wales

Laatste nieuws