Zien: celebs in Louis Vuitton tijdens Paris Fashion Week

Van Emma Stone tot Jayden smith: deze celebs gingen head to toe in Louis Vuitton.

Paris Fashion Week is hét moment van het jaar dat modeliefhebbers van het eerste uur van modeshow naar modeshow sprinten om niets te missen van de grote modehuizen. Afgelopen week werden de toeristen ingeruild voor influencers, celebs en ontwerpers. Ook bij de presentatie van de herfst-winter collectie 2023-2024 van Louis Vuitton zaten tallozen celebs front row. Van Emma Stone tot Jayden smith: deze celebs gingen head to toe in Louis Vuitton.

Louis Vuitton

Louis Vuitton is natuurlijk dé show waar fashionliefhebbers naar uitkijken in Parijs. Afgelopen week presenteerde Nicolas Ghesquière, creatief directeur bij het Franse modehuis, de herfst-winter 2023-collectie van Louis Vuitton in het historische Musée d'Orsay in Parijs. Met zo'n locatie belooft de show natuurlijk onvergetelijk te worden en ook veel celebs wilden het niet missen.

Front row

Emma Stone en Ana de Armas
Jurnee Smollett, Sophie Turner, Chloe Grace Moretz, Phoebe Dynevor & Urassaya Sperbund
Noemie Merlant, Danielle Deadwyler en Kerry Condon

De eerste rij werd bekleed met verschillende actrices en filmsterren, allemaal volledig gehuld in Louis Vuitton. Van gekleurde pakken tot uitbundige jurken: de celebs laten zien dat Louis Vuitton enorm veelzijdig is.

Aanwezigen

Er waren niet alleen maar vrouwelijke beroemdheden aanwezig, ook zanger Pharrell Williams en acteur Jaden Smith woonden de show bij.

Pharrell Williams
Jaden Smith
Zendaya

Actrice Zendaya zat dan wel niet front row, ze stal de show toen ze aankwam in een matchende tijgerprint set van Louis Vuitton met bijpassende haklaarzen. De show stond in het teken van opvallende, speelse motieven en unieke silhouetten. Er werd geëxperimenteerd met verschillende technieken, materialen en stijlen. Kortom: de Louis Vuitton show was er terecht een om niet te missen.

Bron en beeld: Tan Dem 

Fashion
  • Louis Vuitton