Dit is het betaalbare skincare-product waar Kate Middleton bij zweert

Voor een effortless babyzachte en egale huid moet Moeder Natuur je maar net gezegend hebben met goede genen. Kate Middleton lijkt die genen jackpot in ieder geval gewonnen te hebben, al dankt ze haar stralende huid ook deels aan goede skincare. Ze gebruikt heus niet alleen dure producten, een van haar favorieten is zelfs uiterst betaalbaar.

Dagcrème

Het favoriete parfum van Kate is dan geen koopje, maar haar dagcrème gelukkig wel. De Princess of Wales zou volgens de Britse Marie Claire verknocht zijn aan de Nivea Naturally good dagcrème met Aloe Vera.

Kate zou een keer zijn gespot toen ze de Nivea Pure and Natural Moisturising day cream kocht, maar deze crème kreeg een kleine update en wordt nu verkocht als de Nivea Naturally good dagcrème. Deze dagcrème bevat jojoba- en amandelolie en belooft de huid gezond te doen ogen en hydrateert je gelaat zo’n 24 uur. Daarnaast betaal je slechts €13.99 per potje (50 ml). Dus zo komt Kate aan haar stralende huid.

Nivea-fans

Kate is niet de enige royal die zo haar Nivea-favorieten heeft. Zo zou Meghan Markle naar verluidt groot fan zijn van Nivea Sun Kids Protect & Care Spray SPF50+ voor haar kinderen. Zelf gebruikt ze de Nivea Light Firming Body Lotion Q10 + Vitamine C, die in Nederland onder de naam Q10 Verstevigende bodylotion wordt verkocht.

Toen Meghan nog acteerde vertelde de voormalige Suits-ster aan Beauty Banter dat ze de bodylotion elke dag gebruikt. “Het is echt een van mijn favoriete lotions op de markt. Het is zo betaalbaar en mijn huid voelt fantastisch en ziet er geweldig uit.”

Bron: Elegance, Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress/NL Beeld

Laatste nieuws