Tussenin-haar is hot – en deze celebs bewijzen het

Van Zendaya tot Beyoncé: deze celebs omarmen de tussenin-haartrend.

Lees ook

Wie denkt dat tussenin-haarkleuren saai zijn, heeft het helemaal mis. Lichtblonde, diepbruine of gitzwarte lokken zijn leuk, maar alles wat daar tussenin zit is anno 2023 helemaal hot. Deze celebs bewijzen dat ook tussenin-haarkleuren legendarisch kunnen zijn.

Tussenin

Tussenin-haarkleuren zijn kleuren die niet helemaal aan de hoofd-haarkleuren blond, rood, bruin of zwart toegeschreven kunnen worden, maar daar ergens tussenin zweven. Vaak komt het neer op een lichtbruine kleur, maar ook donkerdere lokken met highlights vallen onder tussenin-haarkleuren. Onder andere Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Beyoncé en Zendaya hebben de trend al omarmd.

Jennifer Lopez

Niemand minder dan J.Lo herself heeft zichzelf een tussenin-haarkleur aangemeten. Overigens is dat duidelijk niet alleen het gevolg van de trend, want we kennen de zangeres de laatste jaren eigenlijk niet anders dan met lichtbruine lokken. Hoewel Jennifer dus allang inzag dat tussenin-haar hot is, beginnen andere celebs nu eindelijk de hint te begrijpen. Trendsetter!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Hailey Bieber

Hoewel Hailey Bieber eerder een uitstapje maakte naar lichtblond haar en daarna naar donkere lokken, lijkt ze nu al een tijdje tevreden te zijn met haar tussenin-coupe. Niet zo gek, want het staat het model fantastisch!

Beyoncé

Als Beyoncé de trend heeft goedgekeurd, dan weten we dat het menens is. De zangeres heeft haar donkere haren, die ze eerder verruilde voor een blonde coupe, inmiddels vervangen door een haarkleur die niet helemaal te definiëren is – en laat dat nu net de bedoeling zijn van deze trend. Approved!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Zendaya

Zendaya maakt doorgaans niet zoveel drastische uitstapjes naar andere haarkleuren, maar heeft nu toch enige verandering aangebracht in haar kapsel – zowel in de kleur als het model. De lange bob staat haar geweldig, en de lichte highlights in haar lokken kleuren prachtig bij haar huid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

Ook fan van de tussenin-trend? Let er dan op dat je niet zomaar kopieert en plakt. Haarstylist Gemma Smidmore vertelt aan Glamour dat het belangrijk is om de tint af te stemmen op je natuurlijke haarkleur, huidskleur en gewenste esthetiek. “Overleg altijd goed met je haarkleurspecialist. Op deze manier kun je echt ingaan op elk detail, zoals uw huidskleur, de kledingkleur die je gewoonlijk draagt, je go-to-kapsel, je haarkwaliteit, haarconditie en de geschiedenis van je haarkleuring. Aan de hand hiervan kun je de perfecte tussenin-kleur voor jou kiezen.” Heb je een olijfkleurige of donkerdere huid? Dan kun je het beste kiezen voor een koelere tint. Bij lichte huidtypen staan warme, honing- of caramelachtige kleuren het mooiste.

Bron: Stylist | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

Zie ook