Minimal chic: deze influencers weten hoe je dat doet

We kijken het kunstje graag af!

Instagram is een bron van inspiratie en daar maken wij graag gebruik van. Ben je op zoek naar minimal chic inspiratie en tips hoe je de feilloze 'je ne sais quoi'-look krijgt? Scroll dan verder voor een lijstje influencers die precies weten hoe je dit doet!

Minimal Chic

Een blazer, klassieke button-down blouse en een paar trousers die perfect zitten. Minimal chic kenmerkt zich door rustige kleuren en tijdloze items die in elke combinatie gedragen kunnen worden. Het is niet voor niets dat veel mensen terugvallen op deze stijl: het is effortless good als je de juiste items bezit.

Capsule wardrobe

Om de minimal chic stijl in de vingers te krijgen, kan het helpen om jezelf een capsule wardrobe aan te meten. Met een paar goede items in je kast weet je namelijk dat je altijd iets stijlvols hebt om te dragen. Om tot de perfecte capsule wardrobe te komen, is het van belang dat je je kleding goed naloopt en items wegdoet die je niet meer draagt. Hier vind je handige tips waarmee je dat gaat lukken!

Op Instagram zijn er een hoop influencers die dit kunstje al aardig onder de knie hebben. Daarom zetten we een paar fashionista's op een rij die ons keer op keer inspireren met een minimal chic outfits. Pennen en notitieboekjes gereed!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @femmeblk

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Marissa Cox (@ruerodier)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Finishing touch

Wat betreft accessoires kunnen we kort zijn: keep it simple. Met subtiele sieraden zit je altijd goed, net als een cross body bag in een neutrale kleur. Alleen nog een opvallende kleur op je lippen en je bent klaar om te gaan!

Bron: StyleCaster | Beeld: NL Beeld