Geen inspiratie? Dit dragen we in april

Wij voorspellen veel maxi-jurken, vrolijke kleuren en de opmars van de Canadian tuxedo.

Hoewel de grijze lucht nog niet veel lentekriebels geeft, is de lente officieel begonnen. Daarom gaan we er maar vanuit dat april een zonnige maand wordt en dat betekent ook een hoop vrolijke looks. Doe hier vast wat inspiratie op!

Hello april!

Heb jij jouw garderobe ook al helemaal klaargemaakt voor de lente? De zon laat zich misschien nog niet van haar beste kant zien, maar de temperaturen beginnen al wel iets te stijgen. Daarom is dit het perfecte weer om je maxi-jurken uit de kast te trekken. Combineer het met een panty en hoge laarzen voor een classy en warme look, of stijl het met sneakers als je het voorjaar in je bol hebt. Leuk met een bomber jacket of trenchcoat – de ultieme voorjaarsfavoriet.

Inspiratie op Instagram

Het weer in april kan soms behoorlijk wisselvallig zijn, van sneeuw tot harde wind en af en toe een stralend zonnetje, dus ook daar hebben we de nodige inspiratie voor gevonden. Combineer bijvoorbeeld net als Megan Ellaby een gekleurde coltrui met een oversized spijkerjack, voor een streetstyle-waardige outfit. Layers are key, dus duik je garderobe maar weer in voor kleurrijke coltruien, vesten (zoals Claudia Berresford) en t-shirts.

Scroll snel naar beneden voor wat inspiratie waardoor jij er in april fashionable én warm bij loopt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door meganellaby (@meganellaby)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marissa Cox (@ruerodier)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jen Azoulay (@jen_wonders)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JANKA POLLIANI (@polliani)

Canadian tuxedo

Denim op denim, of de Canadian tuxedo, is altijd een grote favoriet onder fashionista’s. Maar in april verwachten wij dat deze combinatie vaker terug gaat komen. Hij is immers lekker comfortabel, stijlvol en met de juiste temperaturen hoef je er helemaal geen jas bij aan. Wij zijn dol op de outfit van Janka Polliani, die een denim outfit draagt mét pastelkleurige strepen. Laat dat zonnetje maar komen!

Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws