Meghan Markle tekent bij vooraanstaand Hollywood-agentschap

Betekent dit dat Meghan weer gaat acteren?

Sinds Meghan Markle en prins Harry hun rol als senior royals naast zich neer legden, hoopten fans al dat de Hertogin van Sussex haar werkzaamheden als actrice weer zal oppakken. En de deal die Meghan onlangs sloot zorgde voor meer hoop. Ze heeft namelijk getekend bij het Amerikaanse talentbureau Wiliam Morris Endeavor.

Voor of achter de camera?

Voor Meghan lid werd van de Royal Family, was ze natuurlijk bekend als actrice en had ze al in verschillende films en series op haar naam staan. Je kent haar vast wel als Rachel Zane in de serie Suits!

Of de deal met een talentbureau betekent dat ze weer gaat acteren? Helaas niet. Het agentschap maakt het nieuws zelf bekend op social media. “We zijn vereerd om aan te kondigen dat WME nu Meghan, de hertogin van Sussex, op alle gebieden vertegenwoordigt”, meldt het bedrijf op Instagram. Het bureau zegt dat het de samenwerking zal gaan om het ‘uitbouwen voor haar zakelijke ondernemingen’, waaronder film- en televisieproducties en merkpartnerschappen.

Archewell

Volgens vakblad Variety omvat de nieuwe deal ook Archewell, het productiebedrijf van Harry en Meghan. De nadruk zal dus liggen op de productie van films en series, en helaas niet op acteren.

In de afgelopen jaren sloten Harry en Meghan al meerdere deals, waaronder met Spotify en Netflix. Zo maakte het koppel de documentaire Harry & Meghan, over het leven van de hertog en hertogin van Sussex naast de royal family. De documentaire werd destijds ontzettend goed bekeken. Voor Spotify kroop Meghan achter de microfoon en sprak ze in haar podcast Archetypes wekelijks met een gast over een vooroordeel waar vrouwen mee te maken hebben. We zijn benieuwd wat er nog meer uit de koker komt van de Sussexes!

Bron: Beau Monde, RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws