Must-have: met deze items til je jouw interieur naar een hoger niveau

De producten van ThreeOnine ruiken niet alleen lekker, maar staan ook stijlvol in je interieur.

Als je op zoek bent naar een manier om je huis lekker te laten ruiken en je daarmee ook meteen je interieur een upgrade wilt geven, dan is ThreeOnine je go-to merk. De heerlijke geur en stijlvolle look zorgt direct voor een prikkeling van al je zintuigen.

De kracht van geur

ThreeOnine is een Nederlands merk dat staat voor de verbinding tussen geur, emotie en gemoedsstand. Want als iemand weet hoe krachtig geur kan zijn, dan is het dit luxe geurmerk wel. We onderschatten het nog weleens, maar geur is ontzettend nauw verbonden met emotie. De bulbus olfacorius is het deel van de hersenen dat geur herkent en deel uitmaakt van het limbisch systeem. En dit systeem houdt zich bezig met het geheugen en gevoelens. Hierdoor kan geur herinneringen oproepen en emoties versterken, maar het kan ook ons totale gevoel van welzijn verbeteren. De kracht van geur mag dus niet onderschat worden, zeker niet in je huis.

Als je woning een aangename geur heeft, zal het ook een reflectie hebben op hoe jij je voelt. Het heeft de kracht om rust te creëren, je te motiveren, en het kan zelfs opwinding opwekken. Met geur kun jij je woning (en jezelf) net dat beetje extra geven.

Hoe je de perfecte geurbeleving in huis kunt halen? Dat is gelukkig niet zo moeilijk als je weet waar je op moet letten. Wij delen een klein stappenplan:

  1. Kies voor hoogwaardige geurproducten. Een geur die zo vervlogen is? Daar wordt echt niemand blij van! Kies daarom voor hoogwaardige geurproducten die met zorg ontwikkeld zijn, zoals de producten van ThreeOnine. Het Nederlandse merk heeft een divers assortiment aan interieurgeuren die langdurig een heerlijke geur verspreiden.
  2. Plaats de producten strategisch. Combineer verschillende producten uit dezelfde geurlijn om zo optimaal te kunnen genieten van de geur. Denk aan geurstokjes in de hal, zodat je bij binnenkomst meteen welkom geheten wordt door een uitnodigde geur. Een interieurparfum op het toilet om nare geurtjes te verdrijven en geurkaarsen in de woonkamer. O, en zorg ervoor dat er een subtiele luchtstroom op de desbetreffende plek aanwezig is, die de geur goed kan verspreiden.
  3. Experimenteer met geuren. Over smaak valt niet te twisten. De ene geur zul je superlekker vinden, de andere wat minder. Durf daarom te experimenteren met geuren die het beste bij jou en je interieur passen, maar ook bij jouw gewenste stemming. Het combineren van verschillende producten uit verschillende lijnen kan daarbij helpen.

Unieke geurbeleving

Onlangs maakten wij kennis met het Nederlandse merk ThreeOnine, dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van huisgeuren. Zij geloven dat geur een verborgen kracht bezit. Het merk staat voor de verbinding tussen geur, emotie en gemoedstoestand. Vanuit die gedachten zijn de twee hoogwaardige geurlijnen Avenbre en Mystique ontwikkeld.

Beide lijnen bestaan uit diverse producten, zoals geurkaarsen, interieurparfums, geurstokjes, geursachets, autoparfum en prachtige geschenkboxen. De producten hebben een karakteristieke samenstelling om elke ruimte te voorzien van een aangename sfeer. Alles van dit merk wordt geproduceerd op Nederlandse bodem, en ontworpen en verpakt met duurzame materialen. ThreeOnine werkt hiervoor alleen samen met partijen die dezelfde hoge kwaliteitseisen nastreven als zij.

Enkele favorieten

De producten van ThreeOnine zijn zo op elkaar afgestemd dat de gehele ruimte op een aangename wijze door de geur wordt omringd. Elk product bevat de juiste kracht van geurnoten om een totale geurbeleving te creëren en allen geven lang een aangename geur af.

Niet alleen ruiken de producten uit de Avenbre en Mystique lijn heerlijk, maar ze zien er allemaal superstijlvol uit. Hierdoor zijn ze stuk voor stuk een chique aanvulling in je interieur! Hieronder lichten we enkele favorieten van het label uit.

Mystique | Interieurparfum

In een paar sprays je hele huis omtoveren tot een geurwalhalla? Dat doe je met het Mystique | Interieurparfum. Deze geur bevat levendige noten van jasmijn, kruidige saffraan, frisse grapefruit en rijke tonen van kasjmier gecombineerd met de zoetheid van Turkse roos en oosterse amber, verfijnd door noten van eikenmos en zoethout. Klinkt goed, toch? En als fijne bonus ziet de parfumflacon er ook nog eens oogstrelend uit! Verkrijgbaar voor €45. 

Avenbre | Three of a kind

Met de Avenbre | Three of a kind geschenkbox haal je alles in huis om je interieur heerlijk te laten ruiken. Deze luxe geschenkbox is gevuld met drie producten uit de Avenbre geurlijn: het bevat een geurkaars, interieurparfum en geurstokjes. De kaars geeft van zichzelf al een subtiele geur af, en wanneer die is aangestoken vult de kamer zich met een warmte, licht en geur. Verwacht frisse noten van strobloem en kruidige kardemom, gevolgd door geuren van houtachtige amyris en sandelhout. Verkrijgbaar voor €108. 

Kaarsverzorgingsset

Onbekend feitje: je geurkaars doet z'n werk beter wanneer je de lont een stukje afknipt voordat je 'm aansteekt. Deze kleine handeling zorgt ervoor dat de kaars helderder en consistenter brandt. Daarom heeft ThreeOnine ook een Kaarsverzorgingsset in haar assortiment. Deze set bevat een lontentrimmer, waardoor je de lont makkelijk kunt knippen, en het bevat een dover om de kaars te doven. Handig, want zo voorkom je dat kaarsvet op je huid of tafel spettert of dat je rook inademt. Ook bevat het een mooi schaaltje, waardoor deze driedelige set prachtig op je salontafel staat. Verkrijgbaar voor €33. 

Enthousiast geworden over de producten van ThreeOnine? Hier shop je de gehele collectie. En mocht je je geluk willen testen, doe dan mee aan deze fijne winactie. Wij mogen namelijk 10 verschillende ThreeOnine producten weggeven! Van autoparfums tot gehele geschenkboxen.

Beeld: ThreeOnine