Alleen onder deze voorwaarden stemde Kim Cattrall in met AJLT-cameo

Ook zou de actrice veel geld hebben gekregen voor haar cameo.

Sex and the City-fans kúnnen het niet gemist hebben. Niemand minder dan Kim Cattrall maakt een terugkeer als Samantha Jones in And Just Like That... En hoewel het 'slechts' gaat om een cameo, had de actrice wel wat eisen voor ze hiermee instemde.

Eisen voor een scène

We hoeven niet lang meer te wachten of we kunnen weer genieten van de levens van Carrie Bradshaw, Charlotte York, Miranda Hobbes, en dus ook van Samantha Jones. Vorige week bevestigde Kim Cattrall dat ze te zien zal zijn in het tweede seizoen van de Sex and the City-reboot. Page Six meldt echter dat de actrice – die tijdens het eerste seizoen schitterde van afwezigheid – wel wat eisen had voor ze instemde met een verschijning in And Just Like That... 

"Kim had twee eisen", zo liet een bron weten aan Page Six. "Een, ze wilde niet acteren met een van de andere meiden, en twee, ze wilde Michael Patrick King (de showrunner van AJLT, red.) niet zien." Ook zou Kim volgens de bron 'a sh*t load of money' hebben gekregen voor haar cameo.

Verrassing voor het hele team

Naar verluidt verschijnt Kim in de laatste aflevering van het tweede seizoen. "We zien Samantha in een auto terwijl ze een telefoongesprek met Carrie heeft", aldus Page Six. Dit was de makkelijkste manier om het personage terug te laten keren.

Overigens was de terugkeer van Samantha niet alleen een verrassing voor fans, maar ook voor de cast. Zo stond Kim Cattrall niet op de callsheet, waardoor niemand een idee had dat ze onderdeel uit zou maken van het seizoen.

Evan Handler (die de rol van Harry Goldenblatt vertolkt), deelt in een interview met People dat het inderdaad een verrassing was voor iedereen. "Ik kwam er op dezelfde dag achter als jullie", vertelde hij over het nieuws van de terugkeer. "Blijkbaar was haar scène opgenomen in een garage, zonder contact met anderen. De enige plek waar ik haar zal verwelkomen is in mijn woonkamer wanneer het te zien is op tv." Overigens is de acteur alleen maar positief over de terugkeer. "Ik vind het geweldig!"

Bron: Marie Claire USA, People, Page Six | Beeld: Still Sex and the City 2