Kristin Davis deelt dat ze 'meedogenloos belachelijk werd gemaakt' om haar fillers

De And Just Like That-actrice deelt dat ze er zelfs om heeft gehuild.

Catch 22 Los Angeles Premiere

We vinden allemaal dat iedereen z'n eigen keuzes moet kunnen maken. En toch vinden veel mensen het gelijktijdig ook nodig om te pas en te onpas hun mening over een ander te geven. Een voorbeeld? Kristin Davis kreeg enórm veel kritiek over haar gebruik van fillers toen de allereerste beelden van And Just Liket That... verschenen.

Kritiek op uiterlijk

Je moet stevig in je schoenen staan als je ongevraagde kritiek op je uiterlijk kunt weglachen. In een recent interview met The Telegraph vertelt actrice Kristin Davis open over de bespottelijke opmerkingen die zij kreeg op haar veranderende uiterlijk en wat dat deed met haar zelfvertrouwen.

De 58-jarige geeft toe dat het niet altijd makkelijk is om ouder te worden in the public eye. Ze deelt dat ze veel druk voelt om ervoor te zorgen dat ze er jonger uitziet dan ze daadwerkelijk is. "Het is soms best moeilijk om geconfronteerd te worden met je jongere zelf", vertelt ze daarover. "En het is best een uitdaging om jezelf eraan te herinneren dat je daar niet meer op hoeft te lijken. Het internet wil dat je erop lijkt – maar het wil tegelijkertijd ook dat je daar niet op lijkt."

De cosmetische ingrepen

Kristin heeft inderdaad bepaalde cosmetische ingrepen laten uitvoeren, zo geeft ze ook toe in het interview. "Ik heb botox en dat is fijn, en ik heb fillers gehad en dat pakte niet goed uit. Ik moest ze laten oplossen en ik ben toen meedogenloos belachelijk gemaakt." Ze vervolgt dat ze het moeilijk heeft gehad met alle kritiek die ze op haar uiterlijk kreeg. "Ik heb er wel wat tranen om gelaten."

"Het was erg stressvol." Kristin vindt het daarnaast erg oneerlijk dat de patient de schuld krijgt in plaats van de arts die de behandeling verkeerd heeft uitgevoerd. Ook deelt de actrice dat ze wat aan haar lippen heeft gedaan, fillers om precies te zijn, waar ze veel over te horen kreeg nadat de spinoff van Sex and the City in première ging op HBO Max. "Heel lang heeft niemand me verteld dat het er niet goed uitzag. Gelukkig heb ik lieve vrienden die het me uiteindelijk wel vertelden."

Hoe het mogelijk was dat Kristen het dan zelf al die tijd niet zag? "Het ding is dat je nooit naar jezelf lacht in de spiegel", verklaart ze. Maar ook daar hadden haar vrienden een antwoord op. "Wie lacht er nu naar zichzelf in de spiegel?", vroeg een vriendin van haar zich af, die de vraag ook maar meteen beantwoordde: "Crazy people." 

Bron: The Telegraph | Beeld: NL Beeld/BrunoPress