Chic en subtiel: ‘bronzed blonde’ is de zomertrend voor je haar

Stralend, sophisticated, en subtiel!

Highlights, een coupe soleil, lekker lichte lokken… We willen ’s zomers net zo stralen als de zon. Een bijzonder fijne subtiele trend doet nu z’n intrede: de zogenaamde ‘bronzed blonde’ look.

Fun in the sun

Met alle tijd die we au moment in de zon doorbrengen, zien we vaak dat onze lokken van zichzelf al een beetje oplichten. Maar om jezelf echt een frisse zomerlook aan te meten, kun je de natuur ook een handje helpen: ontkleuren, bleken, een subtiele toner of juist een drastische blonde look, we zijn er gék op in de zomermaanden.

Maar wil je het nu allemaal net een stukje subtieler houden, dan komt styliste Amy Fish met de perfecte oplossing: bronzed blonde!

Sleek en stralend

Fish legt uit aan Red Online dat de tint tussen lichtbruin en middenblond valt. Zo omschrijft ze het als een “subtiele, natuurlijke basis, gemengd met sun-kissed spotlights rond het gezicht.” Klinkt goed, non? De tint is chic, subtiel, en komt in het zonlicht helemaal tot z’n recht.

“De sophistication druipt ervanaf; in beweging glanst de kleur en komen zowel de blonde als bruine tonen tot hun recht.” Als voorbeelden noemt Fish bijvoorbeeld influencer Victoria Magrath en model Rosie Huntington-Whiteley.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Magrath (@victoria)

Easy does it

Maar goed: zo’n glanzende look zal vast nogal wat werk vereisen, right? En dat terwijl je juist in de zomer lekker wilt kunnen ontspannen en au naturel met je snoet in de zon wilt zitten. Gelukkig is de trend lekker low maintenance, legt Fish uit.

“Bronzen highlights hoef je minder te liften dan true blonde highlights, dus de uitgroei valt vrij zacht uit”, aldus Fish. “Zo kun je ruim drie tot vier maanden plannen tussen kleursessies – afhankelijk van je eigen kleur en hoe snel je haar groeit.”

Chic, stralend, én lekker makkelijk bij te houden? Wij zijn fan!

Bron: Red Online | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws