Motivation Monday: wij geven 3x twee serums van Pier Augé weg t.w.v. €146,40

De heerlijkste serums voor een gehydrateerde huid.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we twee serums van Pier Augé weg!

De producten van Pier Augé

Aan het roer van het Franse huidverzorgingsmerk Pier Augé staan Diane Dupont de Comte en Charles Dupont (ja, naast zakenpartners zijn zij ook mari et femme). Hun missie sinds zij het overnamen was meteen duidelijk: hoogwaardige huidverzorgingsproducten blijven maken. En dat is hen aardig gelukt. Twee serums die onze aandacht hebben zijn de Éclat Vitaminé Light Revealing Serum en de Hydra-Sérum Intensely Hydrating Concentrate.

Éclat Vitaminé Light Revealing Serum
Het Éclat Vitaminé Light Revealing Serum verdient een plek op je badkamerplankje. Het egaliseert de huidteint, zorgt voor voldoende hydratatie, verfrist en laat de huid stralen. Het serum is verreikt met Evodia-fruitextract (om de microcirculatie in de huid te stimuleren, waardoor je die begeerlijke glow krijgt) en het bevat vitamine C (om de productie van melanine te stimuleren, waardoor je huid helderder en egaler wordt). En dan bevat het Éclat Vitaminé Light Revealing Serum ook nog het bestanddeel Ureum. Dit zorgt voor een natuurlijk hydratatie en stimuleert het vocht in de huid op de korte én lange termijn.

Hydra-Sérum Intensely Hydrating Concentrate
Ook het Hydra-Sérum Intensely Hydrating Concentrate is absoluut het noemen waard. Dit hydraterende serum is geschikt voor alle huidtypes en verfrist en hydrateert de huid. Het product bevat het hyaluronzuur – een echte hydronation hero, zoals wij het ingrediënt graag noemen. Het zuur heeft de eigenschap dat het tot 1000 keer z’n eigen gewicht aan vocht kan vasthouden. Met de opslag van vocht in de huidcellen zit het dan wel goed. Ook leuk: het helpt de elasticiteit van je huid te behouden.

Winnen

Zou jij graag kans maken op de Pier Augé Éclat Vitaminé Light Revealing Serum (€59,90) en de Pier Augé Hydra-Sérum Intensely Hydrating Concentrate (€86,50)? Vul dan snel het winformulier hieronder in. Wij mogen de serums namelijk drie keer weggeven. Good luck! 

Deze winactie loopt tot en met 9 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Pier Augé zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws