Kim Kardashian: 'Kan niet geloven wat mijn moeder met ons heeft doorstaan'

Zes kinderen, zes grote persoonlijkheden.

Het balanceren van het moederschap en de chaos van het leven is voor iedereen lastig, zelfs voor Kim Kardashian. Gelukkig leert ze veel van haar moeder Kris Jenner, en onthult ze haar geheim voor het dealen met een groot gezin.

Een huis vol

Als iemand weet hoe je een groot gezin runt, dan is dat Kris Jenner. Samen met de inmiddels overleden Robert Kardashian kreeg ze vier kinderen, namelijk Kourtney, Kim, Khloé en Rob. Met Caitlyn Jenner kreeg ze later Kendall en Kylie. Kortom, een vol huis!

In een interview met de Italiaanse Vogue deelt Kim dat ze erg naar haar moeder opkijkt. "Ik heb zoveel respect voor ouders en kan niet geloven wat mijn moeder met ons heeft doorstaan", vertelt ze. Kim heeft nu zelf ook een gezin, en kreeg samen met ex Kanye West kinderen North, Saint, Chicago en Psalm.

Zes kinderen, zes grote persoonlijkheden

Hoewel vier kinderen al een hoop chaos en gedoe met zich mee kan brengen, geeft de onderneemster toe dat het anders is dan toen zij opgroeide. "Ik vraag constant aan mijn moeder: Hoe heb je het gedaan? Zes kinderen, zes grote persoonlijkheden. We zijn allemaal zo verschillend. Hoe heb je dat aangepakt?"

Het geheim van momager Kris om de druk van het moederschap te beheersen? "Ze zei: Waarom denk je dat ik iedere dag mijn glas wodka nam om 17:00 uur?", verklapt Kim.

Moederschap

De Kardashian-telg, die een groot deel van de zorg voor haar kinderen draagt, is dankbaar dat ze hulp heeft met de opvoeding. "Daar ben ik gelukkig en gezegend mee, maar hoeveel hulp je ook hebt, je kinderen willen hun moeder. Jij moet degene zijn die elk probleem oplost en doen alsof je alles voor elkaar hebt", aldus Kim.

Bron: People Magazine | Beeld: NL Beeld