Kim Kardashian krijgt rol in nieuwe seizoen American Horror Story

You go, Kim!

Dat Kim Kardashian van alle markten thuis is, dat wisten we al wel. Naast realityster, entrepreneur en influencer kan ze nu namelijk ook actrice op haar CV zetten. Kim is namelijk te zien in het nieuwe seizoen van American Horror Story.

American Horror Story

The Hollywood Reporter laat weten dat Kim K een rol heeft bemachtigd in het twaalfde seizoen van American Horror Story, een Amerikaanse horrorserie waarin ook Emma Roberts speelt. De regisseur van de serie, Ryan Murphy, noemt Kim “een van de grootste televisiesterren ter wereld”, en zegt verheugd te zijn om de oudste Kardashian-zus te verwelkomen in de “AHS-familie”. Ryan heeft Kim zelf gevraagd voor de rol.

Acteerwerk

Denk je nu: ‘huh, Kim Kardashian als actrice?’ – dat is niet zo gek. Want hoewel de realityster in enkele kleine films en series een rolletje heeft bemachtigd, hebben we haar nooit op het witte doek gezien voor grote producties. Well, daar gaat dus nu verandering in komen. Want spelen in dezelfde serie als Emma Roberts? Dat is niet zomaar iets! De realityster deelde het grote nieuws zelf op social media.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Opnames

Benieuwd hoe Kim het ervan afbrengt in de serie? American Horror Story is in Nederland te zien op Disney+. Je zult overigens nog wel even geduld moeten hebben, want de opnames voor het nieuwe seizoen starten pas later deze maand. Enne, we hebben geen hogere wiskunde nodig om te bedenken dat het dan nog wel even duurt voordat we Kim van het scherm zien spatten in een rol waarin we haar niet kennen. Tja, geduld is een schone zaak!

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws