Motivation Monday: maak kans op een Another-Label voucher t.w.v. €150

En de stukken uit de pas gelanceerde Pre-Fall'23 collectie zijn prachtig!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we een voucher van Another-Label weg.

De Pre-Fall’23

In Nederland zijn we maar al te bekend met van die dagen waarop het niet echt zomers weer is, maar we zouden het ook niet bestempelen als een herfstdag. Des te fijner vinden we de pas gelanceerde Pre-Fall’23 collectie van Another-Label. Met deze collectie balanceert het Amsterdam-based label tussen de zomer en herfst. De collectie is speciaal ontwikkeld voor die dagen tussen de zomer en herfst in, maar ook nu kunnen de items al prima gedragen worden!

De collectie bestaat uit een mooie variate aan tijdloze basics en eyecatching pieces, denk aan stijlvolle blouses, pantalons, wikkeljurken en lichte knitwear stukken. En dat in prachtige kleuren. De items vind je in tinten als ecru, groen, helderblauw en bruinrood. Perfecte kleuren om de transitie van de zomer naar de herfst te vieren – want ook deze periode van het jaar is heerlijk.

Winnen

Ben je helemaal weg van de items uit de Pre-Fall’23 collectie van Another-Label? Dan hebben we fijn nieuws voor je. Wij mogen namelijk 1x een Another-Label voucher t.w.v. €150 weggeven, waarmee je zelf iets moois kunt uitzoeken! Meedoen is simpel, je hoeft alleen maar het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 30 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Another-Label zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws