Vind je Barbiecore te intens? Ga dan voor een lavendelkleurige look

Overigens ook perfect te combineren met de Barbiecore-trend!

Barbiecore is momenteel niet weg te denken. Alles mag roze, en daar wordt enthousiast gehoor aan gegeven. Toch is niet iedereen fan van deze toch wel opvallende kleur. Mag het van jou wel wat subtieler? Dan is lavendel een goede keuze.

Ondergewaardeerde kleur

Enkele kleuren komt terug in de garderobe van vrijwel iedereen: zwart, wit, grijs, beige. Paars daarentegen is niet zo veelvoorkomend. Check maar eens je eigen garderobe, of anders wel die van een vriendin. Het is geen gegeven dat paarse items deel uitmaken van iemands kledingkast. Toch blijkt de lavendelkleur momenteel goed te scoren en de kleur zou het maar zo nóg beter kunnen doen tijdens de herfst.

Ook voor paars geldt dat er eigenlijk geen kleurregels zijn. De kleur valt te combineren met vrijwel iedere tint, al is de ene keuze gewaagder dan de ander. Zo kun je paars combineren met roze, of maak de blits met een monochrome look. Niet zo fan van die opvallende looks? Dan kun je ook gaan voor een paarse blouse boven een jeans. Met zo een outfit zit je eigenlijk altijd goed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NNENNA (@nnennaechem)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Léna 💋 (@lenafarl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nina Sandbech (@ninasandbech)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ellie (@slipintostyle)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NNENNA (@nnennaechem)

Twee kleuren combineren

Nog even terugkomend op Barbiecore: mocht je deze trend wel superleuk vinden? Dan kun je Barbieroze ook prima combineren met lavendelpaars.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

Influencer Leonie Hanne rockt een paarse blazer met paarse pumps met een paarse broek en paarse tas. Uiteraard hoeft de combi paars + roze niet zo aanwezig te zijn, zo zou deze look ook prachtig staan met een spijkerbroek.

Bron: The Zoe Report | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws