Deze H&M-jurk ziet er zo chic uit dat het een designeritem had kunnen zijn

Het zal geen verrassing zijn: de jurken gaan als hete broodjes over de toonbank.

Op modegebied is er weinig fantastischer dan een item dat tijdloos en chic is, én dat niet een compleet maandsalaris kost. H&M heeft momenteel zo'n pareltje te koop. Eentje dat wat ons betreft ook door zou kunnen gaan voor een designeritem.

De jurk

De little black dress kreeg door de jaren heen veel lof, maar hoe zit het precies met de little white dress? Een (off) white jurk verdient wat ons betreft ook een hanger in je kledingkast. Het is elegant, oogt chic en is immens tijdloos. De H&M heeft momenteel een jurk in het assortiment dat dezelfde allure heeft als een designerstuk. We hebben het nu over de ribgebreide one-shoulderjurk.

Met z'n midi-lengte is de jurk niet helemaal een little dress, maar daarmee niet minder mooi. De oneshoulder-jurk heeft – zoals de naam al weggeeft – één lange mouw, waarin een sexy split zit. De jurk is nauwsluitend en verkrijgbaar in een gebroken witte tint.

Er is een run op

Vind je de ribgebreide one-shoulderjurk het einde? Wacht dan niet te lang met kopen. Er lijkt een ware run te zijn op het item. Niet zo gek, want hij is prachtig en met een prijs van €59,99 goed betaalbaar. De jurk is in het Verenigd Koninkrijk, op maat XXL na, al compleet uitverkocht, in de Verenigde Staten zijn er alleen nog maar een paar jurken in maat s verkrijgbaar, en ook bij onze Oosterburen zijn enkele maten al niet meer verkrijgbaar.

Beeld: NL Beeld, H&M